Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő mennyire számít csúnyának?

Figyelt kérdés

[link]

A bal oldali képen még a műtét előtt,szóval nem a jobb oldali érdekel,mert ott tudom,hogy már szép..

Nekem is ilyen rendellenességem van,mint a bal oldali kép...

Szóval ti össze tudnátok jönni egy ilyen nővel ? Rondának látnátok? Inkább szaladjon plasztikai sebészhez?

Köszi az őszinte válaszokat!

2020. aug. 24. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a férfiak 99% dugná ha hozzá jutna. Nincs mit.
2020. aug. 24. 12:34
 12/15 A kérdező kommentje:

8. igen ,de ez is plasztika egyébként. És fogszabályzóm már van ,csak a kérdés most jött el,hogy korrekciót kérek-e vagy sem. Durva műtét,de megéri mert látványos a változás.

9,engem nem,de már emiatt sokszor kaptam negatív kritikát másoktól így emiatt zavar csak.

10, akárhogy is de sokkal szebb lett a nő,mint volt. Elsőre még rá is lehet fogni,hogy csúnya vagy férfia. 2. képen sokkal fiatalbbnak látszik hogy helyre került az állkapocs valamint nőies is lett-

2020. aug. 24. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőm megcsináltatta, tenyleg látvámyosan szebb lett. Viszont ami még sokat adott pluszba, az az, hogy több lett az önbizalma, magabiztosabb lett, elégedettebb magával. Sokkal jobban kinyílt és több baráti programra járt el. Fura, hogy egy ilyen változás mennyi mást indíthat el.

Most azt, hogy nálad milyen lenne, nem tudhatjuk, neki ilyen volt, ezt tudom megosztani.

2020. aug. 24. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12# egyik rokonom is bevállalta, bár alig ismerem. De láttam előtte utána fotót róla, durván megváltozott, sokkal szebb lett... Mondhatnám, hogy megérte hogy bevállalta...

Valláld be te is, ha ezen gondolkozol egy ideje :)

2020. aug. 24. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele gond, tetszik, mert átlagos.
2020. aug. 24. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!