Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki szerelmes olyan emberbe akivel még sosem találkozott vagy nem érintkeztek?

Figyelt kérdés
Azt mondják h. a szerelem érzetet egy kémiai folyamat lejátszása okozza, ezért vannak a feromok meg stb.De mégis sokan vannak akik szerelmesnek érzik magukat egy olyan emberbe akivel nem is érintkezte pl. sztár vagy ember az utcán, vagy beleszeter valakibe első látásra, pedig lehet még nem is beszélgettek.Szóval nem álltak olyan közel egymáshoz h. a kémiai anyagok érintkezzenek, (tapintás, szaglás útján stb.)
2010. aug. 5. 10:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De akkor hogy lehet az, h. pl.van plátói szerelem,de ha találkoztok akkor már nem is olyan jó és elmúlik ez az érzés.
2010. aug. 5. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért mert a plátói szerelem pont arról szól, hogy az illetőt felruházod számodra ideális tulajdonságokkal és élőben kiderül, hogy ez nem egyezik meg a valósággal.
2010. aug. 5. 11:10
 13/16 A kérdező kommentje:

Jó,de ha meg együtt vagytok és nem változik semmi, mégis elmúlhat a szerelem valakinél hetek valakinél hónapok után.

De ha nem találkoztakok még akkor is lehet ilyen, szóval lehet csak beképzeli vki magának az illető tulajdonságait,de hogyan ha még nem is találkoztak, nem érzi a bőrét, a csókját stb.Ha szerelmes vagy akkor konkrétan tudod mire vágysz, szinte érzed a másik illatát,de ha nem volt közös életetek akkor hogy hiányozhat a másik?

2010. aug. 5. 11:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én már nem tudom jobban a szádba rágni. Ha nem éltél még át ilyet, akkor hiába magyarázok bármit arról, hogy az illető lénye, lelke, személye, gondolatai után sóvárogsz.

Én áltéltem már minden fajtáját ennek, amiről beszélsz. Voltam szerelmes ált. iskolában popsztárba, később sportolóba, osztálytársba, neten megismert és sosem "szagolt, érintett" férfiba, buliban megismert illetőbe, stb.

Hidd el, magában az érzésben nincs különbség.

25/N

2010. aug. 5. 11:27
 15/16 A kérdező kommentje:
tini koromban én is bele voltam zúgva pár sztárba,de nem az a kérdésem h. ez milyen érzés, hanem h. hogyan alakulhat ki ilyen, mivel pont azért vannak a feromonok meg egyéb anygok h. párt találjon az ember,de ha egy kép is elég a szerelem érzéséhez akkor minek a feromon meg egyéb kémiai anyagok?
2010. aug. 5. 11:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert biolgiailag mi is állatok vagyunk. Az állatoknál szag alapján dől el, hogy lesz-e utódnemzés, nincs közös érdeklődés, közös világszemlélet, szimpátia, sőt, még a külső sem számít úgy, mint nálunk. :) Az embernél a szerelem soktényezős dolog, ebből csak az egyik, és nem feltétlenül szükséges tényező a szag, ezért alakulhat ki anélkül is. Ha látok valakit képen, sokat beszélgetek vele, megismerem valamennyire, simán bele lehet esni fülig anélkül, hogy találkoztunk volna. Ugyanakkor egy kutyának hiába mutatod egy szuka képét, nem jut eszébe, hogy "hú, de meg...." Szóval ez a feromon dolog mindennek a maradványa.
2010. aug. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!