Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki szerelmes olyan emberbe akivel még sosem találkozott vagy nem érintkeztek?
Jó,de ha meg együtt vagytok és nem változik semmi, mégis elmúlhat a szerelem valakinél hetek valakinél hónapok után.
De ha nem találkoztakok még akkor is lehet ilyen, szóval lehet csak beképzeli vki magának az illető tulajdonságait,de hogyan ha még nem is találkoztak, nem érzi a bőrét, a csókját stb.Ha szerelmes vagy akkor konkrétan tudod mire vágysz, szinte érzed a másik illatát,de ha nem volt közös életetek akkor hogy hiányozhat a másik?
Hát sajnos én már nem tudom jobban a szádba rágni. Ha nem éltél még át ilyet, akkor hiába magyarázok bármit arról, hogy az illető lénye, lelke, személye, gondolatai után sóvárogsz.
Én áltéltem már minden fajtáját ennek, amiről beszélsz. Voltam szerelmes ált. iskolában popsztárba, később sportolóba, osztálytársba, neten megismert és sosem "szagolt, érintett" férfiba, buliban megismert illetőbe, stb.
Hidd el, magában az érzésben nincs különbség.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!