Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó lánynál miért nem próbálkoznak a férfiak?
Szerintem neked is mindegy. Ha érted mire gondolok.
14.-nek.
De, akkor is, sőt, jobban.
Pedig nem értem mitől? Ha engem visszautasítanak, nekem mindig beugrik egy kép, hogy a lány egy feketével kefél, ettől egyből elmegy tőle a kedvem. Ilyenkor sokszor a képébe nevetek, és úgy hagyom ott.
Szia!!! A csendes visszahúzodó lányok voltak az ideáljaim,amíg többet meg nem ismertem. Magam is viszonylag visszahúzódó pasi vagyok,de ha ritkán akartam menni ide-oda programokat csinálni,vissza húztak,de ha még el is jöttek. Unott fej... Aztán kezdett zavarni,hogy csak én teszek a kapcsolaunkért ő nekik minden jó,minden mindegy.
Különben,aki nem jár sehová azt nehez megtalálni akárhol is,csak nem mehetek be idegen ember házába. Tehát kb téged a tömegközlekedés,bolt,munkahely háromszögbe találhatna meg a nagy Ő.
Nem tudom hogy csinálod, de pl társkeresőkön annyi a férfitöbblet hogy jut minden újjadra egy.
Mégcsak a kisújjad sem kell mozdítani. Felregisztrálsz 1db fotóval, és kész . Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!