Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy visszahúzódó lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy visszahúzódó lánynál miért nem próbálkoznak a férfiak?

Figyelt kérdés
A családom, kollégák szerint külsőleg semmi gond nincs velem, nem vagyok csúnya csak szörnyen visszahúzódó és gátlásos vagyok. Hogyan változtassak ezen? Még egy csókig se jutottam 23 évesen.
2020. aug. 20. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Soha nem mondták, hogy csúnya vagy?
2020. aug. 20. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Tartunk a visszautasítástól. Pedig a visszahúzódó lányok az eseteim. :D 31/f
2020. aug. 20. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem neked is mindegy. Ha érted mire gondolok.

2020. aug. 20. 17:20
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Bezzeg ha egy fullos csajt kell körülrajongani, akkor nem félnek...
2020. aug. 20. 17:22
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

14.-nek.

De, akkor is, sőt, jobban.

Pedig nem értem mitől? Ha engem visszautasítanak, nekem mindig beugrik egy kép, hogy a lány egy feketével kefél, ettől egyből elmegy tőle a kedvem. Ilyenkor sokszor a képébe nevetek, és úgy hagyom ott.

2020. aug. 20. 17:28
 16/19 Lazy Lover ***** válasza:
Épp azért mert visszahuzodo vagy
2020. aug. 20. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Szia!!! A csendes visszahúzodó lányok voltak az ideáljaim,amíg többet meg nem ismertem. Magam is viszonylag visszahúzódó pasi vagyok,de ha ritkán akartam menni ide-oda programokat csinálni,vissza húztak,de ha még el is jöttek. Unott fej... Aztán kezdett zavarni,hogy csak én teszek a kapcsolaunkért ő nekik minden jó,minden mindegy.

Különben,aki nem jár sehová azt nehez megtalálni akárhol is,csak nem mehetek be idegen ember házába. Tehát kb téged a tömegközlekedés,bolt,munkahely háromszögbe találhatna meg a nagy Ő.

2020. aug. 20. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom hogy csinálod, de pl társkeresőkön annyi a férfitöbblet hogy jut minden újjadra egy.

Mégcsak a kisújjad sem kell mozdítani. Felregisztrálsz 1db fotóval, és kész . Probléma megoldva.

2020. aug. 20. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor nekem is mindegy a helyi tahó szerint. Vagy inkább ő egy ocsmány szardarab.
2020. aug. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!