Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog az mar hogy en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog az mar hogy en is erdeklem mikozben massal van?

Figyelt kérdés

Vagyis hogy mar majdnem jartunk (igaz, leginkabb online ismerkedtunk) de mar azert sokmindent ereztunk egymas irant (talan szeretett is?), csak megsem en lettem a befuto, mivel "valasztas" ele kerult miattam meg egy masik srac miatt (masik sraccal is majdnem jatak csak lezartak es azthitte vege vele, de elojottek az erzelmei egy egyszeru osszefutas reven). Nem sokat vartam s a valasztas ele allitottam, mert nem akartam hogy bizonytalansagban muljon el a nyaram, de valoszinu nem engem valasztott volna ha tobbet vartam is volna, hiszen ha mar bizonytalan lett velem szemben az mar regen nem jo.

Azota mar osszevesztunk, mert mondtam nem vallalom a "jo barat" szerepet (vagyis hogy mindenrol meseljen, hiszen mar nem nekem kene mindenrol bemeseljen stb.)

Az a baj, jol elbeszelgetunk akar mikor (vagyis osszeveszes elott), elegge megertettuk egymast (kozos akaratunk volt), csak neha nem ertem a noket ilyenkor, hogy majdnem jartunk, de akkor most jo lesz igy is hogy beszelgessunk (most ugy sincs itthon a csavoja)...

2020. aug. 20. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Önző.
2020. aug. 20. 11:53
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Beetetett, lehet a flörtölés is jól esett neki, de nem akart sosem komolyabbat. Biztosan nem szeretett, nem lett volna akkor bizonytalan. Egy pótlék voltál arra az esetre, ha a másik sráccal nem lett volna folytatás - akkor is viszont ugyanazt a "jó barát" szerepet töltötted volna csak be, amit aztán felajánlott, csak akkor tovább hülyített volna mellé.
2020. aug. 20. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon okosan döntöttél úgy, hogy nem leszel a jóbarátja, az egyik ismerősöm már vagy 4 éve mindenhova viszi egy csaj fenekét, Balcsi, vacsora, koncertek, stb. a csaj azt mondta neki, hogy annyira szereti de ő most nem akar kapcsolatot, erre idén nyáron összejött valami kigyúrt gazdag bömösössel, aki szintén viszi mindenhova csak állítólag belé cejelmess.

Kell ez neked?

2020. aug. 24. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!