Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten ez megszokott dolog?
Figyelt kérdés
Elmentem Budapestre nyaralni a barátnőimhez. Az egész kirándulásomat tönkretette, hogy állandóan beszólogattak, leszólítgattak tahó szövegekkel, sokan feltűnően megbámultak, pedig nem voltam egyedül. A végére már rendesen féltem akár két percre is egyedül maradni. Nem vagyok egy szépség, nem is öltözködök kihívóan, és mikor megkérdeztem a barátnőmet, mi lehet az oka, csak annyit tudtak mondani, hogy szerény ábrázatom van. A barátnőim nem nagyon tudtak erre mást mondani. Sok váosban jártam már, de sehol nem tapasztaltam még ezt. Budapesten is voltam már korábban, de akkor családdal, de akkor még gyerek voltam. Tényleg ennyire kiszemelik a turistákat? Vagy alapból megszokott dolog, hogy mindenkinek beszólogatnak?2020. aug. 18. 16:06
1/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem jellemző, hacsak nem éjszaka a bulinegyedben fordult elő, részeg srácoktól.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem mentünk neki az éjszakának, mindig fényes nappal történt, és csak a nevezetességeket néztük meg, mint pl a Margit-sziget vagy a Gellért-hegy. Egyikük sem volt részeg. C-kategóriás, idős perverz, valami csöves kinézetű, külföldi, és egy ténylegesen hajléktalan is. Sajna a csöves kinézetűvel és a hajléktalannal naponta találkoztunk, mert elkerülhetetlen volt a hazamenetelünk során. Alapból sem volt sok önbizalmam, de ezek csak rontottak a helyzeten. Nagyon rosszul esett, hogy az ilyen emberek beszólogattak. Ne ítéljetek el, de szinte már sóvárogok ezek után, hogy egy normális embertől egy szép bókot kapjak. :(
2020. aug. 18. 16:18
4/6 anonim válasza:
Nem csak Budapesten van ez. A legutolsó zsákfaluban is megvannak a fiatal nőket zaklató cigányok, kanos nyugger bácsik, igénytelen csövesek és a szomszéd Jóska bácsi fia, aki "sose vót nórmális".
5/6 anonim válasza:
Nem ez a megszokott,gondolom kunyerálni akartak,az eléggé jellemző sajnos.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
2020. aug. 20. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!