Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy "normális" nő a férfi szemében?
Milyen elvárásotok van egy nővel szemben?
Sok lemondó és negatív véleményt hallok és olvastam itt is, hogy nem találni ún. "normális" nőt. Vagy csak nagyon nehezen.
(Persze én is hasonlókat tapasztalok innen a túl oldalról...)
Ez csak úgy nagyon zárójelben:
(Vajon a nőkkel szembeni elvárások változtak meg vagy épp az elvárások idomultak a változásokhoz?)
Szívesen olvasnék tapasztalatokat és kisebb eszmefuttatásokat. :)
"Csak... szeressen..." :)))
Hú, valóban olyan régi a kérdés, hogy még én is elfelejtettem... :)
Persze szubjektív, hogy kinek, mi a normális, tudom.
Teljesen korrekt elvárások még mindig, azt kell, hogy mondjam.
Köszönöm a felettébb kielégítő választ Senki365 -nek.:)Egyetértek veled.
"Köszönöm a felettébb kielégítő választ Senki365 -nek.:)Egyetértek veled."
Hát ha tényleg, akkor te vagy a tökéletes nő, mert eddig mindenki csak beszólt. :)
Szerintük ez túl nagy lehetetlen elvárás, elégedjek meg kevesebbel. De ha meg csak a szexre mennék biztos az lenne a baj. :D Na persze hogy zavarja őket minden mert akkor sérti a kis lelküket ha kiderül hogy haszontalan prostik egy igényes férfi szemében...
Ja meg hogy hímsoviniszta vagyok stb... tudom én hogy milyenek a kedves "férfi" társaim...
Hm, sajnos a tökéletességtől igen messze állok, de azért kösz a bizalmat. :D
Ismét elolvastam, hogy mit írtál, és még most sem értem, mi a túlzott elvárás. :) Akkor én is hímsoviniszta vagyok??? :D Melyik részét találják annyira lehetetlennek az elvárásaidnak?
És igen, a nők sokszor elvárják, hogy kitalálják, mi a bajuk, mit gondolnak. (Olykor én is, beismerem, de próbálok odafigyelni rá.)
2-n áll a vásár,és igenis tenni kell a nőnek is, egy kapcsolat mind2 féltől áldozatokat igényel, ez alól nem bújhatnak ki a nők sem.
Bocsásson meg a világ, de nekem ez alapnak tűnik.
Sajnos reálisnak ítélem az aggályaid. :) Persze tudjuk, hogy senki senki sem tökéletes, ezért vigyázni kell a túlzott elvárásokkal, de mégis van egy értékrendje az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!