Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tulajdonság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tulajdonság lenne vonzóbb a partneredben?

Figyelt kérdés

1. Minden nap tájékozódik a hírekről, hogy mi történik a nagyvilágban, és nagyon nagy tudással rendelkezne, sok összefüggést látna és erről szívesen beszél

2. Tudatosan kizárja a zajos külvilág történéseit, mert inkább befelé koncentrál és a saját dolgaival foglalkozik, nem érdekli, hogy mik történnek, hiszen úgysincs rá hatással, ennél értékesebben akarja eltölteni az idejét. Úgy van vele, hogy a fontosabb dolgok úgy is eljutnak hozzá.

2020. aug. 18. 00:08
A kérdező szavazást indított:
1 (férfi vagyok)
1 (nő vagyok)
2 (férfi vagyok)
2 (nő vagyok)
36 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez kicsit dilemma lenne, mert mindkét dologban van valami jó. Aki nagyon tájékozott és meglátja az összefüggéseket, azzal rengeteget lehet beszélgetni. Aki viszont magával törődik, az alapvetően könnyebben lehet kiegyensúlyozott, jobban haladhat az életében. Szóval, szerintem az egyensúly a legjobb.

Ha mégis választanom kell, akkor inkább a magával törődőt választom, mivel alapvetően kiegyensúlyozott társat keresek és nem egy híradóst.

2020. aug. 18. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha egyensúlyt tartana a kettő között. Ha az elsőt túltolja, akkor könnyen belecsavarodik mindenféle konteós állatságokba, de az sem jó, ha fogalma nincs, mi zajlik körülötte a világban.
2020. aug. 18. 06:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az első, ha muszáj választani, de legszívesebben én is az arany középútra szavaznék. A második csak azért nem szimpatikus annyira, mert butaság azt hinni, hogy a világ dolgai nincsenek hatással az egyénre. Ettől függetlenül befelé koncentrálni jó dolog, és kell is, de nem szabad szerintem kizárni a külvilágot mert minél többet tud az ember annál tudatosabban képes eldönteni, hogy mit vesz ki a világból és mit nem, mi a jó neki és mi nem.
2020. aug. 18. 07:32
 4/6 A kérdező kommentje:
3 nem a világ nincs hatással az egyénre, hanem az egyén nincs hatással a világra, ezt írtam :)
2020. aug. 18. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi :D félreértettem. De ez így sem igaz szerintem, mert mindenki hatással van mindenkire valamilyen szinten.
2020. aug. 18. 09:24
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

A kettő közül inkább az 1., de akkor, ha nem szakbarbár, és ha nem néz le mást azért, ha nem annyira tájékozott. De a legjobb az arany középút.

31N

2020. aug. 18. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!