Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy egy lánynak nagyon tetszik egy pasi, de nem is látszik rajta, sőt, egyenesen kerüli? Van olyan amelyik rá sem néz a pasira vagy nem is tud ránézni?
Igen, ez mondjuk igaz. De persze csak arról feltételezném, hogy nem félénk, aki kezdeményezne, pedig amúgy én sem szeretem átadni a stafétabotot, + nem életszerű ha egy lány kezdeményez. :/
Munkahelyen is ezek a tipikus jelek, vagy csak az iskolában? Mert az már nem most volt :D
Hat en most pont munkahelyen szoktam latni egy sracot es esku annyira zavarba jovok, meg, ha messze van mar akkor is.. Inkabb elmegyek masik iranyba..
Pedig nem vagyok felenk :D es 25 is elmultam egy ideje..
Hmm... Ha nem félénk egy lány, akkor sem mutatja ki ha tetszik neki a pasi? 🤔
Lehet ez most úgy jön le, mintha egy tök kezdő szerencsétlen lennék, de vannak dolgok amikben még most sem vagyok tisztában, ezért bocs.
Én már láttam hasonló lányt, aki pont igy viselkedett...
Én azthittem hogy nem akar semmit tőlem, aztán egyik haverom mondta, hogy nicsak ki néz ...
Igazából, engem kicsit zavar, hogy ennyire közömbösen viselkedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!