Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy egy lánynak nagyon tetszik egy pasi, de nem is látszik rajta, sőt, egyenesen kerüli? Van olyan amelyik rá sem néz a pasira vagy nem is tud ránézni?

Figyelt kérdés
Ha nem tudja leplezni akkor mi alapján lehet tudni, hogy a lánynak nagyon bejön a pasas? A félénk lányok és a rámenős között van különbség e tekintetben?

#fiú, pasi, tetszik, lány, nő, szemezés, mosoly
2020. aug. 15. 11:15
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Én általában kezdeményezek, de felötlött bennem az, hogy ha tetszem egy lánynak, akkor ezúttal hagynám magam és meglátnám, hogy lépne e. Lenne rá esély? A félénk lányoknál ez nyilván kizárt dolog, de a többi lánynál is?
2020. aug. 15. 16:18
 22/30 anonim ***** válasza:
21 Ha neked a félénk nők a zsánereid, akkor bajban leszel hosszabb távon egy más típusú nővel.
2020. aug. 15. 16:37
 23/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez mondjuk igaz. De persze csak arról feltételezném, hogy nem félénk, aki kezdeményezne, pedig amúgy én sem szeretem átadni a stafétabotot, + nem életszerű ha egy lány kezdeményez. :/

Munkahelyen is ezek a tipikus jelek, vagy csak az iskolában? Mert az már nem most volt :D

2020. aug. 15. 16:47
 24/30 anonim ***** válasza:
39%
23 Hidd el, hogy normális nő, sosem kezdeményez egyetlen férfinél sem. Akár félénk, akár nem.
2020. aug. 15. 16:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Hat en most pont munkahelyen szoktam latni egy sracot es esku annyira zavarba jovok, meg, ha messze van mar akkor is.. Inkabb elmegyek masik iranyba..

Pedig nem vagyok felenk :D es 25 is elmultam egy ideje..

2020. aug. 15. 17:31
 26/30 A kérdező kommentje:

Hmm... Ha nem félénk egy lány, akkor sem mutatja ki ha tetszik neki a pasi? 🤔

Lehet ez most úgy jön le, mintha egy tök kezdő szerencsétlen lennék, de vannak dolgok amikben még most sem vagyok tisztában, ezért bocs.

2020. aug. 15. 18:39
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én felénk vagyok, és 7-eshez csatlakozom. Ha meglátom, azt a bizonyost,és felém néz, rögtön másfelé nézek és úgy teszek mintha ott sem lenne.
2020. aug. 15. 21:12
 28/30 anonim ***** válasza:
82%

Én már láttam hasonló lányt, aki pont igy viselkedett...

Én azthittem hogy nem akar semmit tőlem, aztán egyik haverom mondta, hogy nicsak ki néz ...

Igazából, engem kicsit zavar, hogy ennyire közömbösen viselkedi

2020. aug. 29. 19:33
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28-as; pedig nem akarunk mi közömbösen viselkedni, csak sajnos ha el is határozzuk, hogy na most jól odanézünk mosolyogva sokáig, nem jut el a kivitelezési általában, amint látjuk, hogy az illető épp minket néz. Ilyen ez a félénkség...
2020. aug. 30. 21:25
 30/30 anonim ***** válasza:
... jön a nagy zavarbajövés, mindegy mennyire voltunk elszántak, és máris nézek mindenféle csak rá nem.
2020. aug. 30. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!