Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek milyen lányok jönnek be?
Először is:
Ha valaki nem csoont vékony, de formás, arányos testalkata van, akkor rajta nincs "felesleg". Felesleg a kövéreken van.
Másodszor pedig, számomra mindegy, hogy magas, alacsony kismellű, vagy szilikon stb. A psiknak a az összkép a lényeg. Persze vannak ideálok, a szőke barbitól a Megan foxig, de rengeteg szép lány van és szerencsére nem mind egyforma.
Remélem elég érthetően fogalmaztam ahhoz, hogy ne tegyétek fel ezt a kérdést még 100szor :D
Mozogj sokat, öltöztködj csinosan és legyél kedves a fiúkkal, akkor mindenki imádni fog :)
Magassága mind1 mert én is 190cm vagyok. Persze azért ne legyen egy törpe. :) Mondjuk 150 cm felett már oké. És szeretem ha van rajta mit fogni, szóval ne legyen nagyon vékony.
18/F
20:03 vagyok.
Persze a magasság azért előny, mert 180 cm vagyok.
De a legfontosabb, Győri legyen :D
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!