Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen körülmények mellett mennyire lenne pl. egy ilyen etikátlan lépés?
Sziasztok!
Előre leszögezném hogy a dolognak amit írok valószínűleg nem lesz jövőbeli megvalósulása vagy alapja, egy gondolattal játszottam csupán el.
Az a helyzet hogy a párom 4 év után szakított velem de már közte 2x megtette, csak mindig én ragaszkodtam hogy próbáljuk újra. Látszott hogy nem szeret, és a végén szakított hogy nem tisztel mint nőt, nem lát bennem semmi értéket, és még sok sikert is kívánt a pasizáshoz. Nagyon fájt amiket mondott. Ennek 2 hónapja hogy történt. De már azt érzem főleg ezek után hogy én sem szeretem.
Viszont egyre többet gondolok egy haverjára. Tudom- jön itt a dolog hogy házi nyúlra nem lövünk stb, de ez a haver nem legjobb barát, nem is barát- tényleg egy span, akivel régen együtt dolgozott, nincs is benne a szoros baráti körben, csak néha hívja/hívta 1-1 házibulira (a srác nem velünk lakik egy városban)
Viszont nagyon férfias, nagyon jól néz ki, és mindig tökjó fej volt velem, mindig amikor jött a társaságba hogy ott volt éreztem köztünk ezt a kis "vonzalmat" de természetesen semmi nem történt, hisz ott volt a barátom meg gondolom ő is tiszteletbe tartotta a dolgot, de mindig jókat nevettünk együtt, meg láttam hogy csíp, meg ahogy nézett rám mindig úgy azt éreztem hogy ha nem lenne a barátom tetszenék neki - sőt még halál kócosan nagy férfi pizsi pólóba- laza gatyába is látott amikor egy bulin ott aludtunk szóval nem csak a "szép" állapotomban.
És az tetszik hogy annak ellenére hogy jól néz ki tökre nincs elszállva ettől, mindig rendes volt- a házibulikba ha egyedül hagyott a barátom (ami sokszor volt) jött oda beszélgetni, italt csinálni- és azt tudom hogy mivel ő idősebb kicsit már mint mi már nagyon keresi az igazit de mindegyik csajjal akivel volt valami sikertelenség lett a vége. És nem tudom miért, de egyre többet ő rá gondolok és kattogok az egészen meg vele is álmodtam. Csak ismerősök vagyunk nem beszélünk és rám sem írt pedig gondolom tudja a szakítást, meg lehet benne is az van hogy hogy nézne ki ha rám menne. Csak eljátszottam a gondolattal hogy bár szerintem nagyon bunkó dolog még akkor is ha engem dobtak ki ex haverjával összejönni csak hogy ő nem ilyen "szoros" barát, csak néha becsapódott a társaságba, és a barátom is ritkán beszélt vele, ink "hülyülős" havernak hívta fel mindig.
Ha pl így nézzük és tegyük fel összejönnék ezzel a sráccal (jó tudom nem lesz így mert nem is egy városban élünk nem is találkozunk, facen sem beszélünk):D
ez mennyire etikátlan lépés? - ha nem etikátlan későbbiekben érdemes felkeresnem ezt a srácot tekintve arra a vonzalomra és arra mennyire jól elvoltunk vagy ez gáz és felejtsem el?
25L (a srác 30, volt barátom szint 25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!