Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom hosszutáv futó. Márkás nike-s fitnesscuccai vannak. Merjek ajándékozni neki futófelsőt az aldiból?
Ne!
Szerintem nem magának veszi a márkás holmit, hanem szponzorálják, meg amúgyis is, a rosszabb minőségű anyag surlódásnál hosszútávon kárt tehet a bőrében(mellbimbó) meg máz az izzadságos része is..
Szerintem adj neki kis törölközőt(tudod olyan szárazat, ami nedvesség hatására nyílik ki), kulacsot, sötétben világító cipőfűzőt(ha este is fut), vagy valami egészen más jellegűt:)
Hát szerintem egy ilyen póló három hónapnyi kapcsolat után tökéletes, hiszen a kedvenc sportjával kapcsolatos és nem is tízezrekbe kerül. Nyilván ha van több pólója is, akkor ez is egy lesz a többi között, de ha a minősége jó, akkor miért ne hordaná, amikor magában edz? Egyébként sem hinném, hogy nagyon nézegetik egymást a sportolók, amikor edzenek, hogy ki mit visel. Télen meg gondolom, felvesz valami pulóvert még a pólójára, az alá meg tökéletes.
Nyugodtan vedd meg neki, az az ő szegénységi bizonyítványa, hogy ha lenézi az ajándékot az ára miatt, hiszen a szándék a lényeg, és persze az, hogy te pontosan tudod, hogy neki mennyire fontos ez a sport, amit űz.
A nike az márkás?
Fel nem venném. Minden darabjára egy nagy ocsmány pipa jelet rajzolnak, ami színben sem harmonizál a ruhadarabhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!