Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszéd asszony megrágalmaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszéd asszony megrágalmazott, hogy rá akartam mászni. A férje meg meg akar verni, mert neki hisz. Mikkel járhat egy rágalmazás?

Figyelt kérdés
Szóval a szomszéd asszony azzal állított be hozzám, hogy én rá akartam mászni, kikezdtem vele. Sokszor beszélgettünk, mindig ő panaszkodott, én meghallgattam és azt mondtam, hogy nem mondom el senkinek, amiket mondott, bízhat bennem. Erre ma rám rontott, hogy én kikezdtem vele, meg rámásztam és hasonlók. A férje neki hisz, meg akar verni. Feljelenthetem rágalmazásért? Mikkel járhat egy rágalmazás? Ha megüt a férje, akkor látleletet vehetek és azt is felhasználhatom? Még nem történt velem ilyen! :(
2010. aug. 4. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Rendőrség, de ha kisebbségiek, akkor úgy se fognak velük semmit csinálni, mert "érinthetetlenek".
2010. aug. 4. 17:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem kisebbségiek. Magyarok.
2010. aug. 4. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha bármi olyasmit mond, ami valótlan, és rád nézve hátrányosan hat, az rágalmazás. Ha te nem másztál rá, és ez téged sért, hogy ezt állítja, vagy mások előtt ezzel nem jó fényben tüntet fel (nyilván), akkor valós a vád, a gond csak az, hogy ezt hogy fogod bizonyítani? Ha a környéken híreszteli, akkor nincs nehéz dolgod, de ha csak neked említette, akkor esélytelen.

Ha megfenyegetett, hogy megver, az már megint más dolog, annak nincs köze a rágalmazáshoz, az "egyszerű" testi sértéssel való fenyegetés. Ha meg is teszi, akkor irány látleletet vetetni, és egyből feljelentés.

2010. aug. 4. 17:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Ami még fontos, hogy van barátnőm és örülök, hogy van barátnőm, nem még hogy megcsaljam egy nálam idősebb, családos, házas nővel!
2010. aug. 4. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
b@azd meg a szomszédasszonyt ha már kapsz ne ok nélkül legyen nem ?
2010. aug. 4. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Gyere fel Pestre mielőbb!

Üdv!

Z.

2010. aug. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!