Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, Volt mar olyan h jeleztetek a fiunak h jobb szeretnetek ha metelt lenne vagy legalabb ha hatrahuzva hordana lent a bort?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 09:55
11/15 anonim válasza:
Hát ha te ismersz ilyen lányt, akkor nem jókkal ismerkedsz. Normális lányt/nőt pont nem érdekli. Egyébként eszem ágában sem lenne olyat kérni, ami egészségileg káros (mivel nem hiába van ott az a bőrdarab). Ellenben tartsa magát tisztán, akárhogy is hordja.
12/15 anonim válasza:
A fityma a makk vékonyabb, érzékenyebb börfelületének a védelmére szolgál.
A metélés egészségügyi okból alakult ki. A régi idökben a tisztálkodás hiányában lehetett baj a bör alá került kosztól, és egyéb fertözésektöl. Nem vagyok metélt, de gondolom a bördarab hiánya miatt fellépö plusz ingerhez hozzászokik a makk börfelülete, tehát nem fáj vagy kellemetlen úgy hordani, esetleg valamivel érzéketlenebb lesz.
Abszolút nem mondható el, hogy egészségtelen lenne.
13/15 anonim válasza:
De nem is értem. Miert akarnám, hogy felhuzva hordja?
Komolyan mem értem a kérdést most higiéniai okokrol beszélünk?
15/15 anonim válasza:
Ha majd nem tetszik neki, hogy rajt a bőr, akkor oda megy és hátrahúzza. Ha meg nincs ott a lány, akkor meg nem mindegy, hogy van rajt vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!