Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel férfiak miért gondolják úgy hogy a férfiaknak alapjáraton JÁR a szex meg a nő?
Miért pont nekik? Miért nem fordítva?
A férfiak nagy többsége csúnya és/vagy igenytelen,kopaszodik vagy más módon nem előnyös megjelenésű
100 férfiból kb 20 aki tenyleg jól néz ki és ad magára
Ezzel szemben a maradék 80nak is az egekben az egója és úgy gondolja hogy ilyen külsővel 10/10 nő jár
A nők közül meg 100bol 80aki tényleg vonzó
Hisz a női nem alapból a szebbik nem mégse követelik ki maguknak a szexet
A férfiaknak nincs önkritikájuk???
Ugye azzal tisztában vagy kérdező, hogy pont a nők elvárásai vannak egekben, a kérdésedben is van, hogy leírod a férfit csak mert kopaszodik, amiről aztán végképp nem tehet(genetika).
Női részről is megy az egó rendesen, pl legtöbb vékony nő azt hiszi szép, csak mert vékony, pedig a szívószál combok beesett arccal és beképzelt stílussal minden, csak nem vonzó. (33/F)
Több vonzó nő van mint férfi
Ez tény
Nem irom le a kopaszodast de nem fogom azt mondani h szexy a madárfeszek sero
15#
Oké akkor most menj ki az utcára és nézz körül a 40es korosztalyban és számold össze hány jó karban lévő nőt látsz aki ad magára és hány sörpocakos kopaszodó csavot
És természetesen ki az aki jobban meg lesz elégedve magával?
Hát a sörpocakos
Mert ő MEGERDEMLI maga mellé a fiatal huszonéves caajszit
Csak tudnám mire fel
Hát én kimentem az utcára, és láttam, hogy a nők úgy elvannak szálva mintha ők szarták volna a spanyol viaszt. A tinder ennek a papírra nyomott változata. Ne hazudozz kérlek, mert a sörhasas fickó tudja h hol a helye, ám a 30 éves "modern nő", akarom mondani elmebeteg nő, az nagyon is tudja h "neki jár", azt mindig kiderül h nem nagyon...
A másik dolog meg a kettős mérce illetve a hazudozásaitok.
15-ös válaszomban leírtam h fordítva ha megkapod te is ugyanazokat a lenézéseket, amikről nem nagyon tehetsz, az bezzeg levan pontozva. Pontozzatok, attól még nem lesz kolbászból a kerítés.
Az incelseg genetika. Pont.
Elobb-utobb megtalaljak a felelos gent, mint ahogy a diabatesz, sclerosis stb. okozo gent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!