Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit gondoltok arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit gondoltok arról a lányról, aki többnyire magyar rapp-et hallgat?

Figyelt kérdés
pl.: Siska Feenoocchi (főként), Killakikitt, Mentha, Anonim MC, Fhészek
2010. aug. 4. 14:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ööö... semmit.

max annyit hogy én meg többnyire screamo zenéket hallgatok, de nem ez alapján választok, szóval nincs bajom a reppes csajokkal sem. Ha úgy is öltözik akkor meg főleg bejön.

2010. aug. 4. 16:29
 12/26 anonim ***** válasza:

az emberek 99%a kinövi a "reppes" korszakot. mondjuk én úgy tűnik a maradék 1% vagyok, de magyart nem igazán hallgatok.

25/F

2010. aug. 4. 16:49
 13/26 anonim ***** válasza:
kikerülöm...csak a pankrokk
2010. aug. 5. 00:01
 14/26 anonim válasza:
100%
letérdelek előtte:D Főleg ha még jól is néz ki:P
2010. aug. 6. 19:54
 15/26 A kérdező kommentje:
:P =))
2010. aug. 6. 20:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy gyerekes a rap kultusz, előbb utóbb mindenki kinövi. Nem láttam még felnőttet úgy öltözködni mint a rapperek. Ennek ellenére hallgathatják is igaz. De a kettő azért más. Viszont a csajban sosem nézném azt amit hallgat, hanem amilyen a lány. Ne azon filózz, hogy mit gondolnak a srácok a zenédről, hanem hogy mit gondolnak rólad! ;)
2010. szept. 2. 20:38
 17/26 anonim ***** válasza:
nyugi én is ezeket hallgatom és 21 vagyok, emiatt még pasi nem került el:P
2010. szept. 2. 20:46
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
fóúúúúúj de utálom nöjje ki minél hamarabb
2010. szept. 2. 20:54
 19/26 anonim ***** válasza:
Érdekes felfogásotok van,ti ki szoktátok nőni a zenét?
2010. szept. 2. 21:03
 20/26 anonim ***** válasza:

semmit,en is kedvelem a magyar rappet,ez nem azt jelenti,hogy en rapper vagyok,vagy ugy oltozok,csak siman halgatom.Ha o is olyan mint en ,akkor persze bejon. 17 F

http://www.youtube.com/watch?v=TRQkq56UW5Y. .Ez az en kedvencem

2010. szept. 2. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!