Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Itt anonimitással adhattok választ: bármennyire is dívik a modern, erős, feminista nő képe, ti a konzervatív nőképet részesítetek előnyben?
Szerintem ezek nem kiugró dolgok. Már elég régóta van női ökölvívás is, biztonsági őrnek pedig akárkit felvesznek (ezzel nem a nőket degradálva), építészek területe "mérnökök" "közgazdasága" nők tekintetében ugyanis ez a legnépszerűbb "mérnöki" szak a nőknél (építész és építőmérnök között van különbség).
Egészségügyben a "nővérek" alapból nők által dominált rész, orvosok fele pedig szerintem nő. Állatorvosi területen pedig ha jól tudom a nők még dominálnak is (vagy a tudományos területen, vagy az állatorvosok számában).
Szerintem esetleg régebben volt köthető a feminizmushoz, manapság inkább az általános elfogadás része, hogy az legyél ami akarsz nem pedig a "feminista" beállítottságnak köszönhetően. (Beszélgettem már 70+ éves gépészmérnök nővel, azért akkoriban nem volt úgy elterjedve a feminizmus(főleg M.o.-n) mint most mégis az lett ami akart.)
"csendes erő" alatt mit értesz? Társaságban kussol, bólogat, támogatja részeg párját, majd bölcsen hazavezet? Vagy csendben tűri hogy hülyeségeket várjanak el tőle, majd elhuny rákban fiatal anyaként? Vagy azt hogy a hangjukat felemelő (nekik szabad) férfiak között csendben üldögél, és a hátuk mögött bosszúhadjáratot folytat (csak a saját lelki egészsége érdekében).
Vagy az hogy ott van mögötte egy kis vagyon, apja befolyása, bátyjai befolyása, és tulképp neki csak csendben üldögélnie kell vagy halkan utasítgatni, úgyse szól be neki senki (nem mernek ugye)....
A konzervatov, hagyomanyos nok mindig a legjobbak lesznek, ez egy orokzold dolog, ami kincset er.
A feministak, modern egyenjogu nocskek, karrieristak, fel se tudjak venni a versenyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!