Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemmában vagyok! Belemenjek a dologba vagy ne?
A helyzet a következő:
17 éves lány vagyok,és van egy 21 éves fiú "ismerősöm".A minap felhozta,hogy ő szeretne velem szexuális kapcsolatot létesíteni,de ha úgy sül el a dolog,akkor komolyabb kapcsolatot is szeretne.Ezalatt azt értette,hogy nem csak a szexről szólna a dolog,de az első találkozásnál legyen szex,és beszélgessünk meg ismerjük meg egymást jobban,és ha bejövünk egymásnak,akkor össze is jöhetünk.Nem nagyon tudom mit tegyek :/ Bele is mennék,mert tetszik nagyon meg nagyon aranyos velem,barátom nincs és rég csináltam már,csak parás a dolog,hogy mi van ha kitudódik az évek során,és mi lesz ha beleszeretek,ő viszont nem fogja viszonozni.Nem akarok egy "menő csávó" egyik strigulája lenni,de az a baj,hogy régóta tetszik már nekem.
Mit tanácsoltok? Belemenjek vagy ne?
Előre közlöm,hogy emiatt nem vagyok k*rva,ez az első ilyen helyzet,és nem is fizetnek(xD).
hajaj:DDD
Nem védekezett eddig senkivel,minden nőcske állítólag gyógyszert szed,és ő bőven nyugodt,hogyha gyerek nem lesz az ügyből...:D Tőlem is kérdezte,hogy gumival akarom e,mondtam hogy nálam az az alap,hogy gumival csinálom,és mondta hogy majd vigyáz,meg ilyenek mert utálja a gumit. -.-
Csak hát szívás,mert nem akarok belemenni a szerelmi játékba,akármennyire is tetszik :(:) Majd jön valaki más.:)
Ma lett volna a "randi"...:DDD
Lemondtam és mint kiderült,most épp egy másik csajt kufircol ;) :DDD
Gyászos ez az ember:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!