Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálod le ha az utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálod le ha az utcán utánad fütyülnek vagy autóból kiabálnak/dudálnak?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igyekszem úgy csinálni, mintha meg se hallottam volna, nem reagálni egyáltalán.

Sajnos nem mindig sikerül mert van hogy megijedek, egyszer össze is tört egy ilyen degenerált miatt a telefonom, mikor a hátam mögül rámdudált egy kamion és ijedtemben elejtettem, akkor mondjuk utánamutattam a középső ujjam....

Nálunk a falu főútján divat ez, ott akkor járok amikor szelektív szememetet viszem el a gyűjtőbe, szóval ja, kifejezetten vonzó vagyok akkor... :DDDD Már direkt mackónaciban meg otthoni pólóban/pulcsiban megyek el otthonról, felkötött hajjal, szemetes zsákokat lóbálva, de még így is betalálnak. :(

(Fura, mert máshol szoknyában, magassarkúban se dudálnak ránk, csak a faluban a főúton találkozok ezzel sokszor...)

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy ez mire jó, vagy mi a célja... alpári szokás.

2020. aug. 6. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Tobbnyire sehogy. Ugy teszek, mint aki meg se hallja. Sokszor amugy se vagyok benne biztos, hogy nekem szol e egyaltalan. 😁

27N

2020. aug. 7. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!