Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő szeretőt tart vagy vannak kalandjai, de nyitott/cuckold kapcsolatban meg nem élne?
Oké, a nyitott kapcsolatot aláírom, de a cuckold pont arról szólna, hogy mehet.
Miért vonzza a nőket ennyire a tiltott gyümölcs?
6.
Hát ha te egyetlen egy nőt se ismersz, akkor eléggé vak lehetsz.
Miért van az, hogy ezen az oldalon folyamatos, nyílt általánosítás folyik mindkét nemmel kapcsolatban?
Ha ez a perverziód, kérdező, akkor keress olyan internetes fórumokat, ahol találsz alkalmas nőt a perverziódhoz, biztos vagyok benne, hogy létezik ilyen. Esetleg swinger klubok fórumain próbálkozz.
És nem, a legtöbb nő nem tart szeretőt. Amennyire én tudom, ez még mindig inkább pasiszokás, de ott se csinálja mindenki, csak a gerinctelenebbje.
Az kemény.
Első körben felszólal az általánosítás ellen, majd elhordja a férfiakat.
Nem, én odaírtam, hogy nem mindegyik csinálja. De ha átlagot néznénk, még mindig inkább a férfiak csináljak gyakrabban.
Viszont én nem írnék ki kérdést arról, hogy miért tart a legtöbb férfi szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!