Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már gond egy kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már gond egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok együtt a barátnőmmel, ő az első nekem, szeretem is őt, azonban néhányszor azt érzem, hogy másra is kíváncsi vagyok. Nem mindig érzem ezt, főleg akkor, ha látok egy nekem tetsző lányt.

2020. aug. 3. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Mert a gondolat pillanatok alatt cselekvést okoz.

Előre szólók: hibázni fogsz, és később nagyon nagyon megfogod bánni a mostani döntésedet, mert szerintem már döntöttél.

2020. aug. 3. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent túl sok jót. Valószínűleg nem szereted őt igazán.
2020. aug. 3. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Az első szerelmem is így volt vele. Nyilván megcsalt egy idő után.
2020. aug. 3. 22:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Biztosan nem fogok hibázni, ugyanis nekem nem lenne lehetőségem megcsalni, mivel alapból nem tenném meg, és nincs is rá lehetőségem. Keresni pedig nem fogom.
2020. aug. 3. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
4 Akkor tarts ki.
2020. aug. 3. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Ez semmi jót nem jelent. Mondom ezt úgy, hogy én is az első férfi mellett vagyok, csak én 22 éve. És sosem gondolkoztam rajta, milyen lenne mással...
2020. aug. 4. 02:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudat alatt arra gondolsz, hogy talán mégsem kellene mindjárt az első nőnél megállapodnod, és igazából ebben van is igazság.

Hogy ez gond-e, vagy képes leszel majd később ellenállni a kisértésnek azt már neked kell eldönteni.

2020. aug. 4. 08:45
 8/11 A kérdező kommentje:

Van benne igazság, hogy nem kellene egyből megállapodni?

Sokszor azt hallom, hogy inkább örülni kell, hogy van kapcsolata manapság valakinek stb.

2020. aug. 4. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki alkalmas erre, van, akit meg hajt a vére. Ahogy írtam, az első szerelmem megcsalt egy idő után, mert nem bírt magával. Úgy alakult, hogy a következő komolyabban érdeklő pasinak is első voltam. Hááát, volt ezek után fenntartásom bőven, gondolhatod. De meggyőzött, hogy adjak neki egy esélyt, őt nem érdeklik a számok, amúgy se volt soha az a csajozógép. Adtam esélyt. Tizenéve együtt vagyunk, működik azóta is, hamar kiérdemelte a bizalmamat, és tényleg nem vágyik másra.

Csak az a baj, hogy ha a gondolat megfogalmazódik, akkor előbb-utóbb lesz is félrelépés, ha alkalmad nyílik rá.

2020. aug. 4. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Elsô barátnő? Te sem gondolod komolyan, hogy örökké együtt fogtok maradni,ugye?:D
2020. aug. 4. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!