Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az internetes társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internetes társkereső honlapok és alkalmazások elterjedése az oka annak, hogy minden nő kizárólag olyan külsejű férfival akar ismerkedni, aki pont az esete, akiről mindig is álmodott?

Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 02:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7%

10-es, kit érdekel az a 10%-nyi férfi akit a nők 90%-a huzogat el jobbra?

Míg egyik csoportnak a töredékére vonatkozik a torzulás, úgy a másiknak a zömére. Nagyon nem mind1 az arány. Elég csak szétnézni az utcán, "én szartam a spanyol viaszt" mentalitással mászkálnak emberek. Kérdem én mire fel? Mert van neki 10 hódolója? Hova szrjak? Mit tett le az asztalra? Mit tud? Jah semmit, és ez a mentalitás ábrándít ki a nőkből. Itt is osztja az észt a semmire, hazudozik, vádol, majd ha nincs igaza, akkor inkább odébb áll felemelt fejjel. Félreértés ne essen, mert az utóbbi 2 évben ha nem fektettem meg 50et akkor 1et sem, de többet nem is érnek. Újjal mutogató, jellemtelen komplexusos bagázs az egész. Mikroközösség létrehozására nem alkalmas 90%-uk (család, párkapcsolat, stb...), mert olyan szinten nárcisztikus állatok lettek, hogy inkább átnézek rajtuk, mintsem foglalkozzak velük. Beteg emberek szintjére meg tovább nem akarok lesüllyedni, az a lyuk meg olcsóbb a rosszlanyokon. Szóval nem éri meg. Ez fusztráció? Nem, inkább kiábrándultság, mondom ezt úgy h milliókon ülök kidolgozott testtel, pozitív életszemlélettel, de ezekre én sehogysem nézek. (tisztelet a kivételnek, van párom is, de ha elpofátlanodik, takarodik ő is). Tudom tudom incel vagyok, nyomorult, blabla bla.. Ha ettől jobb.

2020. júl. 31. 11:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy te az aljával ismerkedsz, ez a te egyéni szocproblémád. Az én köreimben minden nő (és férfi) intelligens, diplomás, közösen teremtettek meg mindent a párjukkal. Többségünk nem instázik és mi nem tinderen ismerkedtünk. A családban a huszas korosztálynak van ugyan instája, de magukról alig tesznek ki képet és ők sem társkeresőn ismerkednek. Egyetemista, karrier előtt álló, céltudatos lányok aki a hozzájuk hasonló kvalitású barátaik mellett vannak. Ha téged zavar az a proli közeg amiben mozogsz, törj ki belőle.
2020. júl. 31. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11, ne haragudj, de tömény bullshit amit írkálsz.

Valószinüleg te azon egyének köze tartozol, akit nőkben szidsz. Azzal a kivétellel, hogy te még csak jól se nézel ki. A dumád tragédia lehet, a mentalitásod miatt minden jóérzésű nő kifog kosarazni, a rossz érzésűeknek meg valszeg randa vagy.

Én miért tudok remekül szót érteni csodálatosan szép, de intelligens nőkkel, úgy, hogy se nem gazdag, se nem jóképű nem vagyok? Miért? Lehet azért, mert nem vagyok egy sztereotipiákban gondolkodó, demagóg pöcs? Lehet? Lehet ezért? Hmmm

2020. júl. 31. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

13-as,

Minden szavad kitaláció, feltételezés, és hazugság :) Kizárólag a személyes sértegetés áramlik belőled, úgy h kitaláción alapul minden mondatod. Ez vagy te és pont ezért utálom a fajtádat... 1 ft-ot nem érsz, 35 felett meg kézzel foghatóan sem fogsz sokáig ezzel a mentalitással. Egyébként meg teljesen mind1 mit gondolsz, vagy te hogy látod, mert egy légy véleményét többre értékelem mint te amit idehazudozol. Kettős mércén életed az életed, és akinek ez nem tetszik, azt elkezded szidni, pont mint egy ostoba 2 bites élőlény. Megböknek (vagy úgy érzem rám is mondták a negatív dolgokat), akkor feljogosít mindenre, mert te... te a semmitérő hangember.

A másik meg, hogy te hozzám képest egy éhenkórász vagy, hazug és jellemtelen ember. Inkább mond a falnak a véleményed, azt hátha érdekli. Tudod "tükröm tükröm mond meg nékem...". Az meg h a magad fajtát 2ft-os itallal meg 2 ostoba "viccel" ágyba lehet vinni, az nem az én problémám. Ennyit is értek. (tisztelet a kivételnek)

2020. júl. 31. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Hopsz ez nem ide, mind1... :)
2020. júl. 31. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:

14

Te mit kapsz épp? :D Az egy dolog, hogy telibe leírod mekkora 0 ember vagy, de, hogy még utána neked áll feljebb :D

2020. júl. 31. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
16, a lényeg h te meg egy isten ugye? :) gyökérfejű.
2020. júl. 31. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze nyomhatod tovább a gyökérséget, tök mind1. Nem vagyok isten amúgy, normális ember vagyok, ami rólad látszólag nem mondható el. :D
2020. júl. 31. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!