Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hogyan flörtöltök? Mit csináltok konkrétan?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdés, felnőtt vagyok hiába, tapasztalatlan is.2020. júl. 30. 20:29
11/14 anonim válasza:
Nőknél szerintem érdemes figyelni a testi reakcióit. Sokszor megnyalja a száját, sziszeg, mélyen a szemedbe néz, rebegteti a pilláit, közben akár matat a hajában, közelebb jön hozzád, érdeklődő, stb.
12/14 anonim válasza:
Én magam nem tudok flörtölni, de eddig ezeket hallottam:
Erős, indokolatlan szemkontaktus
Túlságosan színes hanglejtés
A másik indokolatlanul próbálja veled fenntartani a beszélgetést, pl
- Nem tudod mikor jön a busz?
- Öt perc múlva.
- Az szuper, köszi. *Éppen a piacra megyek....*
Szóval próbál tovább szóval tartani.
Mosolygós, vidám arcot vág
Árnyaltan a szexualitásra tereli a témát
13/14 anonim válasza:
Azt hiszem az a flört amikor humorosan tudtára adod nem félsz tőle . Pedig igazából igen...Viszont ha érti a humorod akkor az jön le neki,hogy milyen vicces vagy,jól lehet érezni magad vele.
Haverom pl csinált már olyat,meghívott egy lányt kávéra,majd beállított a munkahelyére egy kávéval ...csak éppen 40km et autózott.
14/14 anonim válasza:
Nevet a vicceiden, szemedbe néz, matat a hajával, kétértelmű célzásokat tesz, megváltozik a hanglejtése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!