Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő olyan férfival jön össze, aki külsőre pont
az esete. Szerintetek a férfiak esetében mi a helyzet? Kb.
hány százalékuk jár olyan nővel, aki pont az esetük?
29
Lehet te vagy az, aki rossz embereknél próbálkozik. Lehet, hogy te vagy az, akit nem érdekel milyen a másik. Érdekes módon, nekem a tapasztalatom pont az, hogy bár maximum átlagos kinézetű vagyok, imádnak a lányok. A szépek is. :) Persze lehet azért, mert én úgy válogatom őket, hogy legalább 3 számjegyű legyen az IQ is. :D
2020. júl. 30. 16:45
Ha a férfiak találnák ki ezeket, akkor lenne max itt pár tucat ilyen mese kérdés, de ha megnézed ezt a párkapcsolati topikot, akkor a kérdések 70%-a arról szól, hogy miért csak a jóképű pasikat, vagy miért csak a gazdag pasikat veszik észre a nők. És ez több tízezer kérdést jelent itt a gykn. Biztos azt a több tízezer kérdés ugyanaz az incel írja ki...a frászt. Egyszerűen az itt lévő nők 99,9%-a vagy kamuzik, hogy nem a jóképű kell nekik mint a való életben a nők 99%-ának, vagy próbál jószínben feltűnni, és demokratikus lenni, hogy nem a jóképűség a mérvadó.
2020. júl. 30. 16:45
32
Vagy a gyk az incelek gyűjtőhelye. Meglepő lenne, nem? Köztudott tény, de úgy látom neked ez is új ;D
2020. júl. 30. 16:48
Meg bírom azt is ha küldesz képet a nőnek itt, mert mind kéri, hogy küldj ha olyan a kérdés (és csicsergi, hogy tuti nem a külsőddel van a baj), 20 ból 17 vissza sem ír utána hirtelen módon, a másik 3 meg h nincs itt semmi baj, de hozzáteszik, hogy ne írj többet légy szíves, mert...(mert kiver a víz tőled rossz értelemben), vagy szimplán van barátom, akkor is ha nincs. Vicc ez az oldal.
2020. júl. 30. 16:49
Ilyen vergődés után, amit itt levágtál nem csodálom, ha egyszerűen szóba sem akarnak veled állni. Elképzelni sem tudom, hogy milyen előadással nyomod, de ez eszméletlen gáz. A lányok nem szeretik a szerencsétlen, világfájdalommal küzdő érzelmi nyomorékokat. Szerintem ismerkedés helyett a tükörbe nézz először, és próbálj meg rájönni arra, hogy miért viselkedsz úgy, mint egy fogyatékos
2020. júl. 30. 16:54
*Meg bírom azt is ha küldesz képet a nőnek itt, mert mind kéri, hogy küldj ha olyan a kérdés (és csicsergi, hogy tuti nem a külsőddel van a baj), 20 ból 17 vissza sem ír utána hirtelen módon
És mit csinál ilyenkor egy okos ember-nem küld:D hanem megvárja, hogy kiderüljön kicsoda-micsoda az illető, szórakozik vagy nem szórakozik.
Igy tett a lányom az udvarlójával, pár hét múlva elküldte a fotóját, a srác megkönyörgött neki, hogy menjen le az oldalról, és fel ne tegye a képet, mert csak rossz arcok vannak fent, és vigyázzon a lányom, nehogy egy szatír kezébe kerüljön:DD
2020. júl. 30. 17:02
Szóval uraim, fel a fejjel, nem kell minden szóbeszédnek bedőlni:D
2020. júl. 30. 17:04
Nos, nekem a férjem nem volt az esetem. Ha társkeresőn látom, lehet lapoztam volna tovább, kérdés nélkül. De élőben ismerkedtünk meg és igen, a személyisége, humora, intelligenciája, kulturáltsága fogott meg. No meg az illata, hangja. Amúgy alacsony, görbe fogsorú csóró srác volt, 32 éves volt amikor megismertem és egy lepukkant 10 éves mazda volt az összes tulajdona. Udvaroltak nála jóképúbbek is, de azok ilyen unalmas fazonok voltak. Szóval ő lett a befutó. És mi a titok? Ja, az kérem egyszerű. Én sem vagyok insta modell. Ha nektek csak az a nő, akkor nem fogtok ilyet találni és meg kell alkudni. Mi nem megalkudtunk egymással, hanem felismertük egymás értékeit és egymásba szerettünk. Óriási különbség.
2020. júl. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések: