Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vonzóbb az intelligencia, mint a megjelenés?
Itt sokan összekeverik az okosat az intelligenssel. Szerintem azt nem lehet megítélni, hogy egy férfi a saját szakterületén okos-e, ha te nem értesz hozzá. De azt megtudod ítélni, hogy intelligens-e.
Amit látok pl. informatikus/villamosmérnök férfiaknál, hogy sokan okosak és "fejben furier-transzformálnak" de nem intelligensek, az utolsó szépirodalmi művet középsuliban olvasták, büszkék rá, hogy egy középfokú nyelvvizsgájuk van, jobbnak gondolják magukat a bölcsészeknél, jogászoknál, közgazdászoknál, de közben keverik a nettót a bruttóval, nem tudják mi a különbség a részvény és a kötvény között, nem tudják, hogy milyen jogaik vannak vagy minek kéne utánanézni ha vállalkozást akarnak indítani és olyan konteós baromságokban tudnak hinni néha, amikre azt hinném, hogy 8 általános fölött senki nem ül fel.
Ezen kívül sokan kommunikálni sem tudnak és le is nézik a másik felet. Igaziból egy ilyen személyből nem sok szeretni való tulajdonság jön ât első néhány randin.
Ha viszont valaki intelligens, akkor az nagyon szimpatikus tud lenni. Tudsz vele bármiről beszélgetni, ami téged érdekel, mert odafigyel, meghallgat és hozzá tud szólni a témához. Nyilván egy ilyen férfi előnnyel indul.
Az intelligencián hétköznapi szinten nem csak az IQ szintet értjük, hanem viselkedést, kulturáltságot is. Igen, egy művelt, intelligens férfi, aki bármilyen témához hozzá tud szólni, nekem jobban felkelti az érdeklődésemet, mint egy olyan, aki csak jól néz ki, de buta vagy éppen annyi erénye van, hogy nem nagyon buta.
Ezért van az, hogy nekem külsőre szinte senki nem tetszik. Nem azért, mert über válogatós vagyok, hiszen akivel idáig együtt voltam, mind hozzám hasonlóan átlagos volt. De amíg egy férfi nem nyilatkozik meg, nincs rajta vonzó számomra. A jó külső kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!