Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nő ízlése a férfiak terén majdnem mindig egy igen... jellegzetes életkorban változik meg?
Szerintem két okból. Az egyik, hogy mindenki elkezd dolgozni és ezzel együtt az értékrendje is megváltozik. Ha belegondolsz, hogy kik nem találnak párkapcsolatot a huszas éveikben, akkor látszik, hogy sokan "felnőttes" értékrendeket követnek. Egyszerűen, a többség értékrendeje igazodik ehhez és kompatibilissá válnak olyan személlyel, akivel korábban nem voltak (pl. nem viselte volna el, hogy évente 5x elutazunk, hosszú hétvégére/nyaralni, a többi meg fel van osztva a baráti találkozók és a család között, most viszont már a màsik félnek sincs rá igénye).
A màsik, hogy ekkora a többségnek van már legalább egy többéves tapasztalata, amiben jobban megismerte önmagát és màs tulajdonságokat keres az új párjában.
Dehogy valtozik meg az izlesuk! Ugyanazok a pasik tetszenek2nekik,max lejjebb teszik a lécet,h akadjon fenn a halon. Amugy olyan szanalmasok vagytok huszonevesek h annyira a kulsore mentek meg azt hiszitek egy nőnek csak az lehet az értek!
Sok 35 folotti ferfinal labdaba se tudtok rugni,mert az már olyan kepessegelet alakitott ki magaban amitol ti felevekre vagytok.
Megint ez a hulye natcizmus meg h el vagyok a magam szepsegetol ajulva mert fiatal vagyok. Annyira unalmasok vagytok. Menjetek vissza a dedoba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!