Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simon Petrikov kérdése:

Miért van az, hogy a legtöbb nő ízlése a férfiak terén majdnem mindig egy igen... jellegzetes életkorban változik meg?

Figyelt kérdés

2020. júl. 26. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
20-on évesen szerelmes voltam egy pasiba. Nagyon jól nézett ki, rengeteg nőnek tetszett. Sok év után találkoztam vele, nagy csalódás volt, árnyéka volt régi önmagának. Akkor most az én ízlésem változott meg, vagy a pasi külseje a korral?
2020. júl. 27. 00:25
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem két okból. Az egyik, hogy mindenki elkezd dolgozni és ezzel együtt az értékrendje is megváltozik. Ha belegondolsz, hogy kik nem találnak párkapcsolatot a huszas éveikben, akkor látszik, hogy sokan "felnőttes" értékrendeket követnek. Egyszerűen, a többség értékrendeje igazodik ehhez és kompatibilissá válnak olyan személlyel, akivel korábban nem voltak (pl. nem viselte volna el, hogy évente 5x elutazunk, hosszú hétvégére/nyaralni, a többi meg fel van osztva a baráti találkozók és a család között, most viszont már a màsik félnek sincs rá igénye).

A màsik, hogy ekkora a többségnek van már legalább egy többéves tapasztalata, amiben jobban megismerte önmagát és màs tulajdonságokat keres az új párjában.

2020. júl. 27. 01:42
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy valtozik meg az izlesuk! Ugyanazok a pasik tetszenek2nekik,max lejjebb teszik a lécet,h akadjon fenn a halon. Amugy olyan szanalmasok vagytok huszonevesek h annyira a kulsore mentek meg azt hiszitek egy nőnek csak az lehet az értek!

Sok 35 folotti ferfinal labdaba se tudtok rugni,mert az már olyan kepessegelet alakitott ki magaban amitol ti felevekre vagytok.

Megint ez a hulye natcizmus meg h el vagyok a magam szepsegetol ajulva mert fiatal vagyok. Annyira unalmasok vagytok. Menjetek vissza a dedoba!

2020. júl. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!