Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti inkább egy túlsúly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti inkább egy túlsúlyos, de nagyon kedves lányt választanátok, vagy egy bomba testű, de nem túl megnyerő személyiségűt?

Figyelt kérdés

Vagyunk én és a legjobb barátnőm. Barátnőm egy nagyon kedves, életvidám, segítőkész, örök optimista, cserfes lány, vagány is, olyan igazi minden lében kanál. Arcra átlagos, viszont a 160 centihez kb.72-73 kiló. De nagyon csinosan öltözik, szép a haja is. Néha belekezd egy fogyókúrába meg otthoni tornába, aztán pár nap után mindig feladja, mondja hogy neki jó ez így, inkább eszik csokit, attól jobb kedve van, mint a mozgástól. Ezt is ahogy mindig előadja, haláli, nagyon jófej.

És vagyok én, én külsőre egy szép lány vagyok, szép arccal, nagyon jó alakkal, sokat is teszek érte. És azt kívánom, e mellé bárcsak olyan egyéniség lehetnék, mint a barátnőm. Próbálok én javítani a jellememen, de nem sikerül. Nekem ez olyan kicsit, mint neki a fogyás. Én neki az ellentéte vagyok mindenben, amit fent róla felsoroltam. Inkább pesszimista-realista vagyok, nem vagyok segítőkész, nem vagyok jó az emberi kapcsolatokban, belevaló sem vagyok, inkább olyan lapos személyiség, gyakran van rosszkedvem ami olyankor az arcomra is kiül, sokszor nincs is kedvem az emberekhez.

Sok férfi odavan a barátnőmért, aki külsőre nem szép, de belsőre tökéletes, és meg is értem őket. Válogathat. Én meg kukába dobhatom a szép külsőmet, az én jellememmel, ezt tapasztalom. A kezdeti érdeklődés hamar elszáll maximum pár randi után, mikor megismernek. Pedig legbelül én is vágynék egy társra, de a karakterek miatt akiknek kellenék, csak szexre kellenék, az meg nekem jó.

Mostanában kicsit irigy vagyok rá, eddig nem zavart, de kezdek egyre frusztráltabb lenni. Pedig szeretem őt, ő kb.az egyetlen ember aki elvisel, sőt több annál :D Sajnálom, hogy nekem nem adnak esélyt. Azért nem vagyok egy kibírhatatlan ember, tudok én is szeretni a magam módján.

Ti is őt választanátok, igaz?

2020. júl. 26. 20:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#10 jogos. Ha én egy nem felszínes, normális férfi lennék, én se akarnék magammal komoly kapcsolatot :(

Köszi a lehetőséget, lehengerlő, de kihagyom :)

2020. júl. 26. 22:45
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát, ez valóban nagy kihagyás a részedről!:)
2020. júl. 26. 22:50
 13/22 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni:D
2020. júl. 26. 22:52
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

A bomba testűt, ez nem kérdés. 160cm-hez 72-73kg???🤭

Nálam a 165cm-hez 46-48 jöhet, sportos, karcsú alakkal.

2020. júl. 26. 23:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez itt nem a reklám helye, de az élet tele van örökre kihagyott lehetőségekkel!:)))

Aztán meg verheted a fejed a falba...:)

Na, itt a 14-es versenyző, lehet, hogy téged keres?!

Bár lehet, hogy neki meg egy kirakat-baba kell(lene)?

2020. júl. 27. 02:47
 16/22 A kérdező kommentje:

#14 165 centihez 46-48 kiló az minden, csak nem sportos...A sportos, tónusos formát az izmok adják, de 165 centihez 46-48 kg esetén sajnos fél kg izomnak sincs hely.

#15 pontosan, én meg nem akarok az lenni.

2020. júl. 27. 06:16
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nincs veled nagy gond. Tetszik, hogy felismerted a problémád. Okos, intelligens lánynak tűnsz, az mindig szimpatikus, nekem is.

Túl kell jutni a felszínen és a kezdeti kommunikacios nehézségeken, de utána szerintem nagyon jól el lehetne veled beszélgetni. Persze soha nem leszel "minden lében kanál", de nem is kell annak lenned. Úgy gondolok, hogy értékes ember vagy.

Ha pedig rosszul érzed magad és szeretnél változtatni, akkor javaslom a pszichológust.

2020. júl. 27. 08:46
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

A kis cserfest választanám és tennék róla hogy ledobjon pár kilót.😏

Lefogyni lelehet viszont személyiséget növeszteni nem...

2020. júl. 27. 09:27
 19/22 anonim ***** válasza:
68%

Imádom az ilyen kérdéseket. Jönnek a szubjektív alapú lepontozások a kövér és csúnya emberektől. A 165/48 az egy gyönyörű törékeny SPORTOS testalkat. Nézz már szét a tornászok között, de nyugodtan rápillanthatsz a műkorcsolyázokra is. Egyébként engem nem zavar hogy kinek mi jön be, vagy kinek mi tetszik. A lepontozók igazából meg a saját magukkal szembeni elégedetlensége miatt reagálnak így. Na, ez sem az én bajom.

A hab a tortán meg az, amikor feltesznek egy kérdést, ahol várják az egyéni válaszokat, ahol végül is rossz válasz nincs, és sorra le vannak pontozva az emberek. Morális és mentális válság, kiegészítve egy kis ovis beütéssel.

2020. júl. 27. 09:43
 20/22 anonim ***** válasza:
45%

Egy testmagasság/testsúly önmagában nem sportos alkat. Semmilyen adattal. Egy profi testépítő adataival a szomszéd Géza egy pohos, túlsúlyos fickó. Egy tornász adataival a szomszéd Juci egy ideges, sovány lányka.

Nem vagyok kövér, de sportos nőként én is jó mosolyogtam azon, hogy szerinted a 165/48 az sportos. Első körben a tornász lányok ritkán érik el a 160 centit. Ezzel a magassággal itt már valóban nincs sok izomnak hely. Az edzőteremben, ahova járok, ilyen lányok max azért jönnek, hogy felszedjenek egy kis izmot és ne legyenek soványak. Ez az alkat nem sportos, hacsak nem balett táncosról van szó, bár ettől lehet nagyon vonzó a férfiak számára. De előre feltételezni valakiről, hogy sportos azért, mert a BMI szerint sovány, azért elég meredek.

2020. júl. 27. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!