Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nőt választanatok?
1. 1 gyermekes elvalt huszon éves nő.. (apuka nincs képbe)
2. 3 abortuszon túl van szintén huszon éves nő
A kérdés csak érdekesség itteni kérdések ihlettek meg ugyanis mind 2 kategóriát nagyon szidtak az itteniek. Kíváncsi vagyok ha muszáj lenne választani akkor melyiket.
10 es nagyon sajnálom remélem már jobban vagy..
De akkor nem értem h miért baj h az embernek van már gyereke értem én h stabil kapcsolat meg minden de sose tudni hova jut az ember, nem értem miért ítélik el azokat a nőket akik elvalnak és inkább egyedül nevelik a gyereket, esetleg társat mernek keresni maguknak és nem arra gondolok h a gyereknek potapat hanem saját boldogságot
10-es vagyok. Köszönöm, valamennyivel már jobban vagyok, de egy jó időre nem gondolkozunk gyermekvállaláson, az biztos.
Egyébként nekem nincs bajom a gyermeküket egyedül nevelő nőkkel, senki se úgy képzeli el a családos életét, hogy egyedül neveli fel a gyermekét, viszont a kérdés arra irányult, hogy a kettő közül melyiket választanánk.
Már elköttettem magam, szóval a 2-es.
Így ha lesz még 1 abortusza az nem miattam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!