Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nőt választanatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nőt választanatok?

Figyelt kérdés

1. 1 gyermekes elvalt huszon éves nő.. (apuka nincs képbe)

2. 3 abortuszon túl van szintén huszon éves nő

A kérdés csak érdekesség itteni kérdések ihlettek meg ugyanis mind 2 kategóriát nagyon szidtak az itteniek. Kíváncsi vagyok ha muszáj lenne választani akkor melyiket.

2020. júl. 26. 17:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10 es nagyon sajnálom remélem már jobban vagy..

De akkor nem értem h miért baj h az embernek van már gyereke értem én h stabil kapcsolat meg minden de sose tudni hova jut az ember, nem értem miért ítélik el azokat a nőket akik elvalnak és inkább egyedül nevelik a gyereket, esetleg társat mernek keresni maguknak és nem arra gondolok h a gyereknek potapat hanem saját boldogságot

2020. júl. 26. 19:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok. Köszönöm, valamennyivel már jobban vagyok, de egy jó időre nem gondolkozunk gyermekvállaláson, az biztos.

Egyébként nekem nincs bajom a gyermeküket egyedül nevelő nőkkel, senki se úgy képzeli el a családos életét, hogy egyedül neveli fel a gyermekét, viszont a kérdés arra irányult, hogy a kettő közül melyiket választanánk.

2020. júl. 26. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Már elköttettem magam, szóval a 2-es.

Így ha lesz még 1 abortusza az nem miattam lesz.

2020. júl. 26. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen 2.
2020. júl. 27. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!