Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt az eddigi legidősebb nő akivel alkalmi viszonyban voltatok? 🙂 Illetve mi volt a legnagyobb kor különbség? Házas vagy független? Stb stb
Én kíváncsi lennék erre a sztorira.
(És akkor kérdezik, hogyha választhatnék, akkor miért nem akarnék semmi esetre sem lánygyereket...)
Hát már ne is haragudjatok, de ha egy 13 éves lány már elég érett ahhoz, hogy felnőtt férfiak kaszát szopja, akkor igenis van felelőssége a dologban.
Én képtelen vagyok arra, hogy csak a pasast hibáztassam. Nem tartott fegyvert a halántékához, kést a torkához, nem ütötte le, nem drogozta be, nem rabolta el. A lánygyerek önként vállalta a találkozót.
Aki szopni tud, az tudjon felelősséget vállalni is.
Rohadtul unalmas már, hogy a tinilányok valami védett faj, akik csak áldozatok lehetnek.
18#-as
Én nem sajnáltatom magam, és vállalom a felelősséget, tudom hogy nem kényszeritett, hanem mentem magamtól, mert én is akartam. Ez most nem arra megy hogy minél többen hordák le a faszit , őszintén szólva már nem is izgat. Régen volt nyilván mindig eszembe lesz mert ezt nem lehet elfelejteni de nem fogok ezen lovagolni egész életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!