Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy vettem észre hogy külföldön jobban tetszem a férfiaknak, akkor érdemes inkább ott ismerkednem?
Nekem is jobban tetszenek a külföldi férfiak, igazából eddig 4 férfi volt aki tetszett és abból csak egy volt magyar.
Akkor azt gondoltam, hogy nekem biztos külföldi párom lesz, de aztán megtetszett a magyar és akkor valamiért az volt bennem hogy magyar kell, de most elgondolkodtam.
“Tőlük hamarabb kapsz szép nercbundát mint egy magyartól.”
Ilyen és ehhez hasonló hülyeségekre nem vagyok kíváncsi.
Nem kell beleolvasnom én is kaptam belőlük... csak a “válaszuk” törölve lett.
De ez amúgy csak még jobban bizonyítja hogy a külföldiek jobbak, mert nem ilyen negatívak, nyitottabbak, kedvesebbek, igényesebbek szóval teljesen más a felfogásuk és külsőre is jobban néznek ki.
Minél jobban belegondolok, annál jobban rájövök hogy hozzám minden szempontból külföldi illik.
Lehet. Pl egy barátnőm mesélte hogy a múltkor odament hozzá az utcán egy külföldi pasi, hogy aranyosnak találja a barátnőmet és szívesen megismerné. Nem lett semmi a találkából de mind a ketten meglepődtünk hogy ilyet egy magyar pasi csinált egyikünkkel se, egy külföldi meg simán.
Nyilvan benne van, hogy lehet úgy van az ember, hogy ha visszautasítják úgyse látják többet tehát kevésbé ciki de én úgy tapasztaltam hogy talán nyitottabbak (már aki).
Kísérletezz, végülis miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!