Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tartsak távolságot hogy ne csináljunk
hülyeséget?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki házas, 2 gyermekes családapa, nekem is va házasságom de mi távkapcsolatban vagyunk és egy gyermekünk van. A fent említett férfivel sokat írunk messengeren, ott kiveséztük a szexet, az ő felesége havi 1 2 alkalommal akarja a szexet, én hetente általában szoktam a párommal de sokszor kell erőltetnem... na mindegy, ha munka miatt találkozom a férfival akkor ilyenről nem beszélünk, viszont érezzük a szikrát, és egyre többet gondolok rá. Mindig találkozás után kifejti hogy milyen gyönyörű vagyok, milyen gyönyörű a nevetésem, milyen jó volt a ruha ami rajtam volt stb stb. Bár személyesen sosem dicsér. Hétvégén sosem beszélünk de amikor utána igen akkor írja hogy nagyon hiányoztam neki.
Hónapok óta tart ez, tettek mezejére nem léptünk de én egyre inkább félek... nem volt köztünk semmi de nem is szeretném megcsalni a párom.
Köszönöm! Nyilvánvalóan nem örülne neki, ahogy senki sem. Viszont mint írtam nem szeretném megcsalni, nincs szándékomban, bár ahogy írtam nem is vagyok tökéletes a hazassagommal azonbelül is a szex részével. Mivel hangulatromboló, állandóan kezdeményezni, és elfogadni hogy fele alkalommal nem is lesz semmi, mert alszik inkább.
Ahogy itt szintén megértem a pasit hogy többre vágyik mint ami jelenleg van mert fiatal férfi viszonylag és 2 szex akkor is kevés lenne ha 1 hét alatt lenne ennyi, de havonta? Úgy hogy a feleség nem dolgozik, én dolgozok de ennek ellenére mindennap tudnék, mert szexre az ember sosem fáradt.
2020. júl. 22. 13:12
12/20 anonim válasza:
Oké, teljesen igazad van, csak ezt nem egy idegen férfivel kell megbeszélned, hanem a férjeddel. Meg a kis szerelmednek sem neked kell sajnáltatnia magát, hogy milyen a felesége, hanem beszélje meg a gondját a feleségével. Ez már önmagában árulás, hogy a legbensőbb titkaitokat, azt h mi van a hálószobában, nem azzal beszélitek meg, akire tartozik, hanem kívülállóval kis flörtölgetések meg cicázgatások közepette. Zárd le, szépen meg lehet mondani, hogy miért, túl messzire mentetek, szép volt, jó volt, de ha egyikőtök sem akarja felrúgni a házasságát, akkor most azonnal hagyjátok abba, amit csináltok. Nem lesz könnyű, de nem is lehetetlen, csak el kell határozni magad.
2020. júl. 22. 13:33
13/20 A kérdező kommentje:
Mindketten próbáltuk megbeszélni a saját párunkkal. Ez alapvető részemről biztosan.
2020. júl. 22. 13:42
14/20 A kérdező kommentje:
Azt pedig nem tudhatjuk mivel mindkettőnk párja, kimerült és kevésbé akar szexelni hogy nem pont ők azok e akik csalnak minket :)
2020. júl. 22. 13:48
15/20 anonim válasza:
Eltér a szexuális igényetek mindkettőtöknek a házasságán belül. Ha ez nem változik, teljesen mindegy, hogy most megszakítjátok-e a kapcsolatot. Ha nem egymással, akkor a szex hiánya miatt egy másikkal léptek félre. Ez így szokott lenni, ha nagyon eltér a libidó.
2020. júl. 22. 13:48
16/20 anonim válasza:
Elegánsan ejtsd ezt a fazont, mielőtt nagyobb baj nem lesz..
2020. júl. 22. 14:12
17/20 anonim válasza:
15 Mind kettőnek a házassága ugyan arról az alapról indult, mindkettőnél vannak gyerekek, és egyik fél sem tökéletes. Felesleges előadni a hattyú halálát, meg a meg nem értett embert.
Felelősséget vállaltak, tartsák ahhoz magukat. Ilyenkor nincs ugri-bugri. Felnevelitek a gyerekeiteket, aztán mindenki mehet oda ahová akar.
A munkahelyi kapcsolat már önmagában egy tré dolog. Aki igy kezd bárkivel is. Fordított esetben kíváncsi lennék rátok, ha a házastársatoknál kopogtatna be a harmadik, hogy mekkora szátok lenne:D
2020. júl. 22. 14:16
18/20 anonim válasza:
14es válaszodban már megy a magyarázkodás, meg "mi van, ha minket csalnak meg". Jaj hagyjuk már, és ha téged csalnak meg, akkor neked muszáj lesüllyedni a férjed szintjére? Na mindegy, feltettél egy kérdést, kaptál rá választ, hogy hogyan tarts távolságot. A többi csak rizsa.
2020. júl. 22. 17:25
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudjuk mindketten hogy nem helyes, élőben nem is beszélünk ilyen kényes dolgokról. Nem is kezdeményezi ő sem. És alkalom az lenne rá hogy történjen mondjuk csók de az sem. Nem lesz belőle semmi...
2020. júl. 23. 15:47
20/20 anonim válasza:
Mondjuk a kérdésedet nem így tetted fel. Ott még azt kérdezted, hogy hogyan tartsatok távolságot, hogy ne csináljatok hülyeséget... Most meg már állítod, hogy á sosem lesz semmi, hiszen lett volna már rá alkalom, mégsem történt meg. Nézd, mi nem bántani akarunk téged, csak segíteni így nehéz, hogy egyértelműen maszatolsz, mert hol azt írod h jaj sosem csalnám meg a férjem, hol meg azt, hogy akár meg is tehetnéd, mert az is lehet, hogy ő már megcsalt, azért nem szexeltek. Szóval az indokot már keresed, hogy miért tehetnéd meg akár mégis. Találd ki h mit akarsz. De ha ezt így folytatjátok, előbb vagy utóbb lesz valami a hapsival.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!