Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alapból nőies lány megítélésén ronthat egy nőies tetoválás?
Úgy értem, én most csináltattam egy szép színes tetoválást az alkarom belsejére és ugyanúgy nőiesen öltözködöm (nem vagyok plázabiccs) és a környezetem el van tőle ájulva jó értelemben. Viszont én attól tartok, ez hátrány lehet azoknál, akik a természetes dolgokat kedvelik. Végül is én maradtam természetes, egyedül ez a tetkó változtatott rajtam kicsit. Szóval, ez hátrány szerintetek?
20L
Szia
Nem ronthat, még lehet izgalmas is! Kicsit megtöri a hétköznapi lányos megjelenést.
A természeti népektől ered a tetoválás, úgyhogy a természetességeden nem változtat. Linkeld be a képet.
én a combom külső oldalára szeretnék egy macskát, olyat, amiből nőiesség,büszkeség és misztikum sugárzik :)nem nagyot,max 10 centiset.... de épp ugyanezen gondolkodtam, mint te, úgyhogy érdekelnének a válaszok
21/L
Én speciel se a tetoválásokat se a piercing-eket nem szeretem, nincs rajtam egyik sem. Szerintem nem kifejezetten nőies dolog egyik sem, legyen az akármilyen viráglepkeszivecskenonfiguratívtekervények, vagy ékköves piercing.
Speciel a modelliskolában és ügynökségeknél kizáró ok volt mindkettő, mondván hogy ne "csúfítsa" semmi az ember bőrét. Persze ha ilyen jellegű terveid nincsenek akkor ez nem érint.
1 vélemény: az ízléses tetkó pláne jó nőn, jó helyen, sokat dob! MA! ITT! és MOST! De mi lesz 50 év múlva? A nénikét igen megbámulják majd a strandon egy szexis pillangóval a keresztcsontja fölött!
Nem lenne ésszerűbb egy szép henna-rajz? Az is megmarad kb. egy hétig! Aztán lehet másmilyet csináltatni! De tetkót nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!