Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alapból nőies lány megítél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alapból nőies lány megítélésén ronthat egy nőies tetoválás?

Figyelt kérdés

Úgy értem, én most csináltattam egy szép színes tetoválást az alkarom belsejére és ugyanúgy nőiesen öltözködöm (nem vagyok plázabiccs) és a környezetem el van tőle ájulva jó értelemben. Viszont én attól tartok, ez hátrány lehet azoknál, akik a természetes dolgokat kedvelik. Végül is én maradtam természetes, egyedül ez a tetkó változtatott rajtam kicsit. Szóval, ez hátrány szerintetek?

20L

2010. aug. 3. 11:40
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
mellesleg egy nagyon szép, dél-amerikai virágfajtát ábrázol, amely az örök életet szimbolizálja
2010. aug. 3. 11:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia

Nem ronthat, még lehet izgalmas is! Kicsit megtöri a hétköznapi lányos megjelenést.

A természeti népektől ered a tetoválás, úgyhogy a természetességeden nem változtat. Linkeld be a képet.

2010. aug. 3. 11:43
 3/15 anonim ***** válasza:

én a combom külső oldalára szeretnék egy macskát, olyat, amiből nőiesség,büszkeség és misztikum sugárzik :)nem nagyot,max 10 centiset.... de épp ugyanezen gondolkodtam, mint te, úgyhogy érdekelnének a válaszok

21/L

2010. aug. 3. 11:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
2010. aug. 3. 11:46
 5/15 Fülünyúl ***** válasza:

Én speciel se a tetoválásokat se a piercing-eket nem szeretem, nincs rajtam egyik sem. Szerintem nem kifejezetten nőies dolog egyik sem, legyen az akármilyen viráglepkeszivecskenonfiguratívtekervények, vagy ékköves piercing.

Speciel a modelliskolában és ügynökségeknél kizáró ok volt mindkettő, mondván hogy ne "csúfítsa" semmi az ember bőrét. Persze ha ilyen jellegű terveid nincsenek akkor ez nem érint.

2010. aug. 3. 11:46
 6/15 anonim ***** válasza:
ha nem börtöntetkó :D akkor egyáltalán nem,szerintem jól néz ki a tetoválás
2010. aug. 3. 11:49
 7/15 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszi a válaszokat. Most még az újdonság varázsát élvezem a tetkó miatt:) Remélem nem bánom meg.
2010. aug. 3. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem. nekem is van több (váll, derék, vádli, nyak-kicsi, a haj alatt :) de attól ugyanúgy nőiesen öltözködöm, általában mindenkinek tetszik :) és különben is. a lényeg, hogy rajtad van, neked tetszik a pasidnak is tetszik ( ha van) és kész. akinek nem, annak nem. de különben szerintem tök jó lehet, biztosan feldobja az egyéniségedet. mutogasd bátran, ha már megcsináltattad és ne aggódj azok miatt, akinek nem tetszik vagy lehurrognak. neked bejön, neked így jó és kész! 28/N
2010. aug. 3. 11:53
 9/15 anonim ***** válasza:

1 vélemény: az ízléses tetkó pláne jó nőn, jó helyen, sokat dob! MA! ITT! és MOST! De mi lesz 50 év múlva? A nénikét igen megbámulják majd a strandon egy szexis pillangóval a keresztcsontja fölött!

Nem lenne ésszerűbb egy szép henna-rajz? Az is megmarad kb. egy hétig! Aztán lehet másmilyet csináltatni! De tetkót nem!

2010. aug. 3. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
11:57: csak gondolj arra, hogy mivel mostanában egyre többen csináltatnak tetoválást a mi korosztályunkban, ezért mire ebből a korosztályból nyanya-korosztály lesz, már nem lesz olyan furcsa és feltűnő, mert soknak lesz tetoválása... másfelől pedig a néneikének mér tökmindegy, hogy hogy néz ki a bőre, mert ígyis-úgyis csúnya neki, és akkor már nem az lesz a lényeg, hogy hogy néz ki, meg hogy mit gondolnak róla az emberek, csak hogy nyugiban leéldegélje még a hátralévő életét
2010. aug. 3. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!