Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi csak szexre akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi csak szexre akar, akkor én rosszabb csaj vagyok nála külsőre?

Figyelt kérdés
Pasi szexre akart, majd kiírtam a kérdést. A rosszindulatú válaszolók azt írták rosszabb kategóriájú csaj vagyok. Mutattam őt idegeneknek és az ismerőseimnek is, átlagban 5-öst mondták rà egy 10-es skálán. Rám mindent összevetve 7-8-ast mondtak.
2020. júl. 20. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
"Mert van véleményem, akkor tudálékos vagyok?" - nem az a kérdés, hogy van-e véleményed, hanem hogy azt hogyan adod elő. De amúgy a pasik szeretik okosabbnak érezni magukat, tehát ez igenis lehet probléma.
2020. júl. 20. 23:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a nőknél okosabb lény nincs a Földön.
2020. júl. 20. 23:33
 13/16 A kérdező kommentje:
11. Teljesen normálisan beszélgettünk dolgokról, sőt, amikor hibázott láttam rajta, hogy full zavarban van, mert akkora hülyeséget mondott. Még én nyugtattam, hogy jó nem gáz, mindenki szokott hibázni. Nem röhögtem ki, hogy “hahhaha mekkora lúzer vagy!”
2020. júl. 20. 23:35
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Van, aki eleve nem akar elkotelezodni, minel tobb not akar megdugni.

Lehet, hogy tul bonyolultnak tart, es neki egyszeruen kezelheto kis joszag kellene.

Ne feltetlenul magadban keress hianyossagot.

Olyan felszabadito amugy, hogy ma mar en is hasznalok szep pasit csak szexre. Nem birnam ki a zeneit, tevemusorait, beszedtemait. Maskepp akarna az idejet eltolteni, utalnank egymas baratait. Sok ilyen is van am.

2020. júl. 21. 00:44
 15/16 anonim ***** válasza:
17%

Lehet hogy tipikus modern, feminista, értelmiségi nő vagy. Nálam egy ilyen utalás elég lenne ahhoz hogy csak szexet akarjak tőled.

A barátnőm az első ilyen megnyilvánulásomra rögtön viccesen reagált és jókat poénkodtunk rajta. Szerelmes is lettem bele. :P

2020. júl. 21. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem,be ne dumald,magadnak!Ez nem ferfi csak egy frok.
2020. júl. 21. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!