Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb èrtèkű ajàndèkot elfogadjam vagy sem?
10# mert egy tisztességes kapcsolatban a felek egyenlő mértékben vesznek részt.
Szerinted milyen kapcsolat az ahol a fiatal kislány kap telefont meg autót, közben ő meg semmit nem tud nyújtani? 90%-10% neked egészséges kapsolatnak tűnik?
10# Ja igen, okosabb lenne ha nem a pénzével akarná lenyűgözni a lányokat és nem vágna fel vele. Ennyi erővel másik 5 nőnek is vehet telefont egy egyéjszakás kalandért...
Na mindegy, szerintem valami nem stimmel ilyenkor.
Szerintem meg nem jól látjátok és ezen az elven a gazdagok szóba sem állhatnának szegényebb nőkkel. Vagy ehetnének mindig valami gyorsétteremben, mert csak arra futja egyenlően.
Így nem lehet hozzáállni.
Amúgy akinek futja okostelefonra, annak nem kell lányoknak szexért hazudozni. Sokkal kevesebbért is kapna nőt. Nem hiszem, hogy ennyi pénzzel rászorul az ilyen megtévesztésre, ez baromság.
Miből gondolod egyébként, hogy kislány a kérdező? Simán lehet 20 felett is.
Na ezt mondom én is.
Amúgy ha szexre kellenél neki, akkor nem 30 éves normális nőt hülyítene, és nem telefonnal.
Ne légy szerény.
Én is jól élek,én nő vagyok. Rohadtul megsértődtem volna, ha a párom nem fogadott volna el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!