Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha egy fiatal pár keveset szexel?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megosztó kérdés de fogalmam sincs, hogy egy nagyjából velünk egyidős pár mennyit szexel általában. 25 és 30 évesek vagyunk és már egy ideje jó ha heti egyszer vagy maximum kétszer együtt vagyunk. Engem ez kicsit zavar mert kevésnek érzem. Én legszivesebben majdnem minden nap szeretném de az meg sok lenne. Nem mondja hogy nem akarja de ha például este lefekszünk ő telefont nyomkod vagy elalszik, ebből nekem az jön le hogy nincs kedve így inkább elfordulok és alszok. Szerintem ez nem normális mert ha most fiatalon, gyermektelenül ilyen kevésszer, akkor mi lesz 5-10-15 év múlva? Két éve vagyunk még csak együtt ráadásul. Én vagyok a lány, ha számít.

NEM kérek olyan jellegű privát üzeneteket!!

2020. júl. 19. 22:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy a kapcsolatunk elején meg még pár hónapja is max 2-3 nap kihagyás volt. És nincs senki képben rajtam kívül.
2020. júl. 19. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevésnek érzed, akkor kevés. Szerintem ez nem egy teljesítménytúra, ahol meg kell tenni x km-t, tehát nincs olyan, hogy ennyit kellene, naponta, hetente, havonta. Kinek mi a megfelelő.
2020. júl. 19. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más igényei vannak. Én is férfi vagyok és nekem is bőven elég heti 1-2 alkalom. De ha neked kevés ami van akkor beszéld meg a pároddal és jussatok egy kompromisszumra
2020. júl. 19. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"fogalmam sincs, hogy egy nagyjából velünk egyidős pár mennyit szexel"

Nem mindegy? Mindenkinek mások az igényei. Nincs ilyen leírva, hogy 20-30 év között márpedig heti XY-szor kell szexelnie mindenkinek, mert az a normális.

Sokaknak elég a heti 1-2.

2020. júl. 19. 22:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem pontos számot kértem, hanem hogy átlagosan, általában. Azt tudom, hogy általában minél idősebb az ember, annál kevesebbet. Én úgy gondoltam, hogy a fiatalabbakra azért jellemzőbb a dolog, de mivel nem beszélgetek ilyen témákról senkivel, így nem tudom...
2020. júl. 19. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy inkább élethelyzettől függ. A huszas éveink végén kicsik voltak a gyerekeink, a feleségem és én sem tudtunk nyugodtan aludni tőlük, távolabb jártam dolgozni, fáradtak voltunk, kevés volt a szex. Most a harmincas éveink közepén szerencsére már sokkal több. Most majdnem annyi, mint amikor egyetem alatt összejöttünk.
2020. júl. 19. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Mi heti 5-10 alkalommal. Ezen belül változó. Van olyan is, hogy kimarad nap, de olyan is, hogy este 3x és aztán reggel még 1x. Három éve vagyunk együtt.

28/F, 26/L

2020. júl. 20. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondom, ha nem így ismerted meg, akkor gáz, már nem kíván, ha így ismerted meg, akkor meg minek maradtál vele, ha nem jó...., ennyi.
2020. júl. 20. 04:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdeményezel? Visszautasít, ha próbálkozol? Ha nem, akkor kezdeményezz, ha igen, akkor keg beszéljétek meg, mi a gond.
2020. júl. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!