Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak "azt" akarja tőlem?
Figyelt kérdés
Ma megismerkedtem egy sráccal, szinte semmit se tudunk egymásról, de kb 20 perc után meg akart csókolni. Kérdezte,hogy szombaton ráérek-e? (miért pont szombaton,az még nagyon messze van--->és nem is dolgozik addig)
És ez nem is egy szórakozóhelyen volt,hanem közterületen...
2010. aug. 2. 23:13
1/21 anonim válasza:
Azt akarta!
Azt már nem értem, hogy miért zavar, hogy csak szombaton akar találkozni veled.Zavar, hogy nem előbb?
2/21 anonim válasza:
Igen azt. És szombaton akarja, mert péntekig más dolga van.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem engedtem neki,jól tettem?
2010. aug. 2. 23:19
4/21 A kérdező kommentje:
Csak ha annyira tetszenék neki,akkor miért akar szombatig várni?
2010. aug. 2. 23:20
5/21 anonim válasza:
OFF: miért kell az ilyen kérdéseknél kihyagni azt az - ugyan talán elhanyagolahtó fontosságú - információt, hogy a kérdezőnek bejön-e a fiú, szeretne-e vele összejönni?
6/21 anonim válasza:
nem! tetted jól. Hívd fel és mond neki hogy gyere vissza te férfi állat....
7/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom még,hogy össze szeretnék-e vele jönni, 20 perc kicsit kevés,hogy megismerjem...
2010. aug. 2. 23:27
8/21 anonim válasza:
Jól tetted-e? Azt neked kell tudni. Ha te is szeretnél szexelni vele, akkor rosszul tetted, ha nem szeretnél vele szexkapcsolatot, jól tetted.
De te miért nem tudtad megkérdezni, hogy miért várnátok szombatig, mikor ez felmerült benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!