Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit éreznétek ha holnaptól a férfiak levegőnek néznének titeket? A többi lent.
Gondolok itt arra, hogy a nőknek úgy általánosságban elég nagy a figyelem igénye.
Szeretnek a középpontban lenni, beszélgetni, pletykálni, húzni a férfiak agyát.
Te mit éreznél nőként, ha holnaptól a férfiak levegőnek néznék a nőket?
Nem bántanák meg semmi egyszerűen csak nem beszélgetnének, érdeklődnének a nők iránt egyáltalán és a szex is teljesen hidegen hagyná a férfiakat tehát ezzel sem lehetne befolyásolni őket.
Főleg nőkkel beszélek, és nők a barátaim, szóval ¯\_(ツ)_/¯
Ha tudnám biztosra, hogy minden egyes férfi levegőnek néz csináljak bármit is, akkor sztem megszűnne a félelmem ha egyedül sétálnék éjszaka az utcán.
8-as vagyok pont ellenkezőleg ezeket a nőket elkerülöm amennyire csak lehetséges mint partner... pont hogy egy normalisat keresek Aki nincs ennyire eltorzulva...
És nem azt írtam hogy 99%-át teszik ki maguknak hanem a nők 99%-a ezt csinálja...! Még az ilyen visszahúzódó lányok is idővel! Nem őket veszem észre de elég nehéz észre venni bármi mást ha csak ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!