Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy gondoljátok ti is, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy gondoljátok ti is, hogy a magyar lányok nagyon szépek vagy ezt csak megszokásból mondja mindenki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem,itt túl sokat isznak az emberek!
2010. aug. 4. 16:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet!!!
2010. aug. 4. 16:59
 13/16 Beviz Elek ***** válasza:

A véleményem, hogy a magyar lányok a legszebbek (de ugye csak azokról az országokról tudok véleményt mondani, ahol jártam is...).

Rövidtávra mindegy, csak magyar legyen, de feleségnek mindenképpen erdélyi csaj kell. Erdélyben is szép lányok vannak, de ott még megvan az az előnyük is, hogy háziasak, nem kényesek és nem idióta plázacicák.

(Tisztelet a kivételnek, mert Magyarországon is vannak háziasak, de sajnos volt aki 17 évesen megkérdezte, hogy hogy kell bundáskenyeret csinálni)

2010. aug. 4. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de nagyon sok az igénytelen nő itthon.
2010. aug. 4. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A lányok tényleg szépek, de a pasik... Annyira nem. Ne támadjatok nekem srácok, de így vettem észre. Lehet hogy TI pont jól néztek ki. :D
2010. aug. 4. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy 19 éve slány vagyok, nekem is az a véleményem,h talán nálunk vannak a legszebb lányok. Vannak nálunk is persze csopotok, csúnyák, elmegy stb.

Sajnos sok lány társamnak elmegy az ideje arra,h ki kenje magát hatalmas adagnyi alapozóval és mindenféle kenceficével. Azért én azt mondom,h ha igaz szépséget keress az ember és nem mesterségeset úgy teljességében nem biztos,h jól jár a mi országunkkal.

Ami pedig az egyik hozzászólást illeti egyetértek sajnos tényleg egyre kevesebbne háziasak,mert soka macera.

Szerencsére a baráti köröm nem így áll hozzá(én se ), szóval azért én nem tanácsolom az erdélyi nőket feleségnek

Egyszerüen csak nézzenek jól szét a pasik és,ne csak a testet nézzék ,ha házasodni akarnak....:P

2010. aug. 4. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!