Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti tudnátok tisztelni, szeretni egy olyan nőt aki ismerkedési fázisban meztelen képet küld magáról(ti kérésetekre)?
Vagy leértékelődik a szemetekben, és nem terveztek vele hosszú távra, max szex?
Őszintén
Köszi a válaszokat!
Ha ilyen dolgokat bevallal,akkor az tükrözni a jellemét is.
Ha meztelen kepeket küld magáról,akkor bizony az értéke mint nő lecsökken.Átmegy a ribi kategóriáb nálam.
Szerintem ilyet kérni ill. küldeni egyaránt iszonyúan proli dolog.
De ha a nő belemegy, akkor a pronyóságon kívül buta is, mert egy ilyen képpel manapság könnyen lehet zsarolni/megalázni valakit.
Például mi van, ha kiderül, hogy a túloldalon mégse Brad Pitt ül, hanem egy full gáz csóka kamu profillal, aki azt mondja, hogy vagy lefekszik vele, vagy mennek a képek a nő munkahelyére?
Nekem nem lenne baj, legalább látszik, hogy elégedett a testével, önmagával.
Van, aki még az arcáról is csak több órás könyörgés után hajlandó képet küldeni.
Ha egy nő megmutatja a testét, annak valószínű oka van, mégpedig az, hogy szép.
Nálunk is így volt csak én nem kértem.
Hát nyilván csökken az értéke jóval, de ezt még visszalehet tornázni szóval annyira nem gáz, hogy most ezért ne legyen semmi. Gondolhatja komolyan a dolgot ennek ellenére is csak az ő környezetében lehet ez a normális. Lehet azt gondolja így tudnak csak belé szeretni. Tehát sok dolog közbejátszhat.
Még egyszer a válasz: Leértékelődik kicsit igen de nem nyomot hagyóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!