Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellángolás vagy ez már komoly?
Sziasztok!
Én sosem gondoltam volna, hogy velem ez megesik valaha..
Szóval boldog párkapcsolatba vagyok már 2 éve a barátommal, minden nagyon jó köztünk, nagyon szeretjük és megértjük egymást, minden nagyon jól alakult köztünk. A probléma ott van, hogy a párom legjobb barátja iránt nem tudom, de furcsa érzéseket kezdtem el táplálni, azért mert akárhányszor egy társaságban vagyunk, jól kijövök vele, mindig egymás viccein röhögünk, de főleg ha egymásra nézünk akkor mindig van valami a levegőben, egy olyan "nem szabad de bejössz ". Én nagyon pocsék embernek érzem magam es tényleg amennyire rajtam múlik, próbálom kerülni, próbálok nem rá nézni, de egyszerűen ez ott van köztünk és nem tudom hova tenni. Nagyon sokszor bámul is
Már 6 honapja van ez. Neki is van barátnője.
Mit tegyek, hogy ez elmúljon, mert a barátomat nem akarom megcsalni ez szóba se jöhet,
meg ő se tenne ilyet a legjobb barátjával, meg a barátnőjével. de ez az érzés -nagyon rossz, már ha nem vagyunk egy társaságba akkor is rá gondolok néha. Hogy lehet ezt megszüntetni ?
21/L
Valami nincs rendben a párkapcsolatodban.
Nem szereted eléggé, vagy valami más.
Ha szerelmes lennél, nem kacsingatnál kifelé.
A párod haverja meg, szinte biztos,
hogy egy-két körre elvinne, ha tehetné.
Azon elgondolkodnék, hogy milyen barát az,
aki kokettál a nőmmel.
Vagyis a helyedben gondolkodnék el,
hogy szegény párodat a barátja is, meg te is
megcsalnád, ha úgy adódna.
Nem vagy korrekt.
Mondom, hogy nem csalnám meg. Ha úgy is adódna, hogy még többet kezdenék el érezni a harmadik személy iránt, akkor elmondanám neki ez biztos, hogy ne csaljam meg. Annál aljasabb dolog nincs. De megtörténik az emberrel, hogy elkezd más iránt érezni valamit, nem azért mert én akarom, hanem az érzések azok maguktól jönnek. Nem magyarázhatom be magamnak sem azt, hogy "de én muszáj érezzek valamit a fiú iránt" sem azt, hogy nem.
Csak valami tanács,hogy mit lehet tenni, mert én nem akarok iránta érezni semmit, szóval ha lehet, akkor felejteném az egészet.
Én is voltam ebben a helyzetben, (bár nem a legjobb barátja volt, csak haverja, de a lényeg u.az).
Nálam a teljes megszakítás segített ( értsd TELJESEN kiléptem a helyzetből. AZ is sgeített, hogy egy időre ők is visszavettek, szóval végre nem hallottam véletlenül sem pl telefonáláskor a hangját, semmi interakció!)
Így 2 év alatt, mikor nemrég újra találkoztunk, már totálisan semlegesen tudtam lenni az irányába..
De tudom mennyire egy pokoli ez a helyzet, nekem is nagyon fájt, meg utáltam is magam az érzéseim miatt.. De az élet ilyen.
Döntened kell,ha a kapcsolatod fontos, akkor semmilyen formában ne beszélj, és ne találkozz vele, ne menj el közös programokra.. Én ezt tettem. (Arról nem is beszélve, hogy a "nem szabad" csak még jobban fokozza a vágyat.)
Te döntesz: Vagy szenvedsz és sosem leszel igazán teljesen benne a kapcsolatodban, amíg a másik képben van, és ilyen hatással van rád.. Vagy lépsz valamerre: vagy ki a kapcsolatodból, vagy elszakadsz teljesen a másik srác köréből.. Más választás itt nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!