Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy deríthetném ki, hogy vonzódik-e hozzám valaki, akivel tabu a szex?
Figyelt kérdés
A helyzetünkből fakadóan nem lehet köztünk semmi. Mindketten szabálykövetőek vagyunk,soha nem szegnénk meg a helyzetből fakadó tilalmakat. Így biztos vagyok benne, hogy ha vonzódna hozzám, azt sem mutatná ki,nem is teheti. Ahogy én sem, természetesen. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy vonzódik-e hozzám, ha lehetne, lefeküdne-e velem. Vajon van erre valami módszer?2020. júl. 11. 18:59
1/16 anonim válasza:
Na hát erre én is kíváncsi lennék.
3/16 anonim válasza:
Le kell itatni, meg kell kérdezni kertelés nélkül.
4/16 A kérdező kommentje:
2-es, ez vicces! A kérdező vagyok, visszaolvastam, amit írtam a válaszod tükrében, basszus tényleg arra hajaz! De engem akkor is ez érdekel most.
2020. júl. 11. 19:04
5/16 anonim válasza:
Nem sok értelme van tudni, ha úgysem lehet belőle semmi.
6/16 anonim válasza:
Ha köt a szabályzat akkor mit foglalkozól vele, vagy téged izgat a dolog, kicsit rosszalkodnál?
Mondj neki kétértelmű dolgokat és ha kacérkodik a gondolattal akkor tudni fogod.
A kérdés ,hogy mersz-e vagy nem?
7/16 anonim válasza:
Szóval szeretnéd ha kimutatná a vonzalmát, úgy hogy nem mutatjátok ki a vonzalmatokat. Tényleg Izaura szintű logika.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok az a kacérkodós típus, nem szoktam kétértelmű dolgokat mondani..Neki meg főleg nem mondanék a szituáció miatt. Tényleg nem akarok semmit, csak egyfajta visszajelzés lenne arról, mennyire vagyok vonzó.
2020. júl. 11. 19:18
9/16 A kérdező kommentje:
7-esnek: Tényleg az, elismerem. Nem is tudom, mire számítanék. Valami tippre gondoltam, jelre a viselkedésében, nem tudom, hátha van valami módszer erre.
2020. júl. 11. 19:19
10/16 anonim válasza:
Leadsz egy füstjelet és ha vonzódik, elég hevesen fog rá reagálni. Aztán hamar kijön a lila ködből és akkor majd elkezd kihátrálni, mert győz a józan esze. De az első reakciója el fogja árulni, ha vonzod.
Pl. írsz neki valamilyen ürüggyel Fb-on. Meg az élet hozhat ennél kreatívabb helyzeteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!