Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar nők a legszebbek, akkor a magyar pasik a leghelyesebbek?
Akkor hagy meséljek két sztorit:
1. egyszer voltam Spanyolországban osztálykiránduláson, ahol megismerkedtünk pár fiúval és ők tényleg azt mondták, hogy sok országból mennek oda lányok nyaralni, de eddig mi magyarok voltunk a legszebbek :)
2. Voltam Németországban is, ahol szintén beszélgettem egy sráccal. szóba került a sex és hogy itt Magyarországon sok lány már 14-15 évesen elveszti a szüzességét, valamint hogy sok az egy éjszakás kaland. Ez a fiú azt mondta, hogy Angliából (onnan jött Németbe nyaralni) a lányok többsége nem megy bele az ilyen kalandokba, azt mondta ott nem ennyire kaphatók a lányok az ilyenekre. Persze próbált befűzni, de nem engedtem neki :) Viszont utolsó este is beszélgettünk...azt mondta beszélt erről a dologról a haverjaival, és jövőre a Balatonra jönnek nyaralni :D
Szóval a magyar lányok a legszebbek...de azért tartásuk lehetne (tisztelet a kivételnek)!
17/L
A pasikról meg: helyes magyar színészt nem sokat láttam még, sem énekest, amerikait meg már tucatszám. az átlag emberekről nem tudok vélekedni, ugyanis Amerikában még nem jártam.
Olasz ≠ Cigány .. Ne hasonlítsuk össze őket,mert egyáltalán nem ugyanolyanok. A cigányok amúgy is Indiából jöttek,szóval mehetnek oda vissza.
Amúgy szerintem az Olaszoknál vannak jó "pasik",de Spanyoloknál is vannak.Mindenhol vannak helyes fiúk,és nem lehet azt mondani hogy "Igen itt vannak a leghelyesebb srácok".:) Lányokról/Nőkről ugyanez..
A szlovákok tényleg szépek!Nemcsak a lányok, hanem a fiúk is!Tudnék mit mesélni!:)
Szerintem összeségében a magyarok nem valami szépek, sem a nők sem a fériak.Pontosabban a jó alapanyag az meglenne, de sajnos itthon a voksán virág féle undormányok vannak többségben, sehol egy természetes szépség(tiszt. a kivételnek).Nekem ezért nem tetszenek a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!