Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki hogy csajozzak, ha én meg nem akarok harcolni egy lányért? 17F
ott a pont, made in japan
kicsi a farkad?
17:08
Nem vagyok meleg! :D XD
Előző
Szerintem is csak várnom kell. :) A szerelem majd csak jön magától, az izzadságos, görcsös, elkeseredett és "véres" harc egy leányzóért FÖLÖSLEGES! Sajnos nem értem, miért olyan fontos hogy "becsajozzak", ha még nem szeretnék. :P Ráadásúl sajnos szinte csak negatív tapasztalataim vannak a lányokkal kapcsolatban, szal ez is lehet egy ok arra hogy miért nem szeretnék most csajozni! Félreértés ne essék! Volt hogy közelkerültem egy lányhoz, sőt, volt olyan akivel többször el is mentem és azokról tényleg csak nagyon szép emlékeim vannak. :) De sajna nem volt csók. :( És valaki azt írta, hogy "az életben mindenért harcolni kell"! Igen tudom, hogy így van, ezt le is írtam már az elején is, "Egy lány meg nem fog értem küzdeni, az biztos, dehát ez van...", nem csak egy lányért kell harcolni, mindenért az életben. Erről szól az egész élet, a szüntelen harcról. Csak jelenleg nem szeretnék harcolni lányért. És szerintem az egy cukormázas baromság, hogy "a kamaszkor csakis akkor szép, ha ezalatt megismerkedünk a másik nemmel". :P Akkor ezek szerint aki nem csajozik vagy pasizik ilyenkor, az "boldogtalan és ássa el magát"??? Nem az a legfontosabb, hogy eredményeket érjek el, végezzem a kötelességem és BOLDOG legyek??? Netalán ha a szüleim nem azt láják, hogy udvarlok egy lánynak, veszem neki a virágot, akkor én nem lehetek egy boldog ember??? És hagyjatok a francba ezzel a "kihagyok valamit dumával"... Unom már és rohadtúl nem így van. :P Ugyanis ha nem esik jól a csajozás, nem lehet eröltetni! És ki volt az a barom, aki szerint tini korban "kötelező"??? Tudjátok mit? Majd "megyek és görcsösen szerzek valami csajt, akárki lesz, mert nem akarok kimaradni a jóból", még mit nem. :P Hát persze... Szóval én így érzem jól magam, boldog vagyok és SENKI kedvéért nem fogok görcsösen barátnőt szerezni! Majd csak eljön az a lány, akit zerethetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!