Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy a legkönnyebb szexpartnert találni, ha elhitetem a lánnyal, hogy komoly kapcsolatot akarok? Csináljam ezt?
IGEN!
Saját példám: Én az ismerkedés elején, őszintén és korrektül elmondom, hogy csak alkalmi szexet, vagy esetleg szeretőt keresek. Na erre 100-ból 99 elhajt az anyámba!
Haverom: Gyűrű zsebbe, gyerekülés a csomagtartóba, csajoknak a "Válásom/barátnőm halála óta magányos vagyok..." duma és 2-3 pia, és a gimis lánytól a dögös nagyiig 10-ből 9 megvan.
Igen, a nőknek a hazugság kell! És ne legyen lelkiismeret furdalásod, ők simán leköpnek normális, értékes srácokat, ha nem 180+ -os, vagy nincs diplomája például.
A nő egy használati cikk, mint az eldobós borotva.
De ocsmányak vagytok :/ Abba nem gondoltok bele, hogy a nőknek mit okoztok ezzel lelkileg? Ha a nő szerelmes lesz pl?? Az ilyenek mind visszakapják a karmát az élettől, annyi szent. Meg is érdemlitek majd.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!