Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozóra hív 4 év nem beszélés után a srác, akinek korábban bejöttem, az randi?
Veletlenül bereakcióztam az egyik sztoriját, miközben pörgettem a fb sztorikat, aztán picit beszéltünk, végül elhívott talizni, hogy ne pötyögjünk, hanem beszélgessünk...
Korábban már mondta, hogy nagyon tetszem neki stb, de akkor épp összejöttem valakivel, akivel 3 évig voltam együtt, kb fél éve szakítottunk, most nincs senkim, kérdezte is, neki sincs.
Szerintetek ez randi lesz?
Nyilván majd ha ott leszünk megkérdezem tőle, csak na 😅
Nem akarom, hogy félreértse a dolgot. Nem hiszem, hogy szeretnék többet, mint barátság most sem.
Anno elvoltunk nagyon, csak az exem féltékeny típus volt, és nagyon sokakkal meg kellett szakítanom a barátságot.
1. Senkinek a kedvéért sem szakítok meg barátságot. Az mindig az én döntésem, és én határozom meg az okokat is.
2. A randevú (magyarosan, franciául: rendez vous, kiejtve: "randé vu"), azt jelenti: "légy ott", találkozzunk.
Találkozó akár a barátnőimmel is lehet: "Megbeszéltünk egy randevút a barátnőimmel, és megyünk a cukrászdába kávézni".
Szóval, régi, jó ismerősként bejelentkezett, hogy szívesen beszélgetne
veled a neten kívül, a valóságban is.
Ha te rákérdezel, hogy: "Ez most randevú", kvázi: "azért akartál találkozni, mert kapcsolatot akarsz?".
Akkor kb. 10 éves szintű liba vagy, semmi intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!