Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan helyzetben, hogy rá voltatok kényszerülve arra, hogy megtegyetek valamit egy férfival amit nem akartatok?
Figyelt kérdés
Utána, hogy éreztétek magatokat? Hogy tudtatok megint tükörbe nézni? Nyilván nem szexuális erőszakra kell gondolni (bár az is lehet ha ne adj isten vkivel ilyesmi történt) inkább csak valamilyen kényszerre vagy nyomásgyakorlásra.
N
2020. júl. 6. 15:49
11/16 anonim válasza:
#10: helyes. Én póló-nadrág kombóban járok. Jó tudni, hogy ez garancia arra, hogy ne nézzenek prostinak. Miket nem tanul itt az ember...
12/16 anonim válasza:
Igen.A helyi körzeti megbízott rendőr a tesóm haverja volt. Kopott egy terepjáró autót ,ki akartam próbálni (nem volt módomban ilyen autót vezetni előtte plusz még akkor kaptam meg a jogsimat is ).Azt mondta egyik este eljön értem a földúton kipróbálhatom .Ebből az lett ,hogy nyomult, azt mondta nem visz addig haza ameddig meg nem történik .Órákig ment ez az egész huza vona könyörgés, erőszakoskodás mire belementem, csak legyen már vége és jussak haza. Utána elköltöztem és elég sokáig nem mentem haza csak ne kelljen vele találkozni ...
13/16 anonim válasza:
A szép ruha-szex kombó csak üzlet, nem erőszak.
14/16 anonim válasza:
#13: de az. Mivel a prostitúció fizetett nemi erőszak.
15/16 anonim válasza:
Voltam, és szörnyű nyomorultul éreztem magam. Legszívesebben a föld színéről is eltűntem volna, gyűlöltem őt is és a helyzetet is, de maradnom kellett egy darabig ott, ahol ő is volt. Soha többé!
16/16 anonim válasza:
Lábfétis.
Fél éve jártunk, imádtam. Nagyon jól alakult. Aztán egy este szex közben elkezdte előszőr csak tapogatni a lábfejem, aztán nyalogatni. Megállítottam, hogy ez most mi?! Elmondta, hogy van ez a lábizéje, és szüksége van rá, hogy szopogassa és lábbal kényeztessem a farkát. Hagytam és csináltam, de ott annyira megundorodtam tőle. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!