Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyan pasik szemeznek velem, akikkel ott van a barátnőjük, vagy házasok?
Szerintem is a nők ösztönylények. Napokat el tudnak tölteni a bevásárlócentrumban, mindent felpróbálva, anélkül, hogy bármmit is megvennének. Otthonuk tele van jobbnál jobb holmikkal, mégis egyéb után néznek. A férfi ugyanúgy megnézi a szépet, mint bármelyik ember ezen a világon (a nők is). Szépet látni jól esik. Viszont nem hallgat az ösztöneire, mert fel nem próbálja a szemügyre vett hölgyet, ugyanis hűséges ahhoz, amit már egyszer válaszott. Egy férfi ruhát is akkor vesz általában, ha annak vannak ésszerű okai; mondjuk elszakadt a régi.
Téged miért zavar, ha megnéznek? Én örülök neki, ha valaki helyesnek talál, és büszke vagyok rá. Ez csupán elismerés irányodba. Attól, hogy szépnek talál, még nem akar tőled semmit, ergo örülj neki, hogy kapsz visszaigazolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!