Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig olyan pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan pasik szemeznek velem, akikkel ott van a barátnőjük, vagy házasok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 11:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de ha ez zavar mértnem szólsz rájuk?
2010. aug. 2. 11:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát az kicsit cinkes lenne...
2010. aug. 2. 12:31
 13/16 anonim ***** válasza:
mért? a hülye kérdésed nem cinkes?
2010. aug. 3. 05:51
 14/16 A kérdező kommentje:
nem,mert anonim az oldal :)
2010. aug. 3. 09:04
 15/16 Allaris válasza:
Szerintem meg pont a nők ösztönlények, mert érzelmi alapon döntenek mindenről. És ők is ugyanúgy megbámulják a jó pasikat fordított esetben.
2010. aug. 9. 08:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is a nők ösztönylények. Napokat el tudnak tölteni a bevásárlócentrumban, mindent felpróbálva, anélkül, hogy bármmit is megvennének. Otthonuk tele van jobbnál jobb holmikkal, mégis egyéb után néznek. A férfi ugyanúgy megnézi a szépet, mint bármelyik ember ezen a világon (a nők is). Szépet látni jól esik. Viszont nem hallgat az ösztöneire, mert fel nem próbálja a szemügyre vett hölgyet, ugyanis hűséges ahhoz, amit már egyszer válaszott. Egy férfi ruhát is akkor vesz általában, ha annak vannak ésszerű okai; mondjuk elszakadt a régi.

Téged miért zavar, ha megnéznek? Én örülök neki, ha valaki helyesnek talál, és büszke vagyok rá. Ez csupán elismerés irányodba. Attól, hogy szépnek talál, még nem akar tőled semmit, ergo örülj neki, hogy kapsz visszaigazolást.

2010. aug. 9. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!