Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha a pasi mutogatja a női ideálját a csajnak, aki nem úgy néz ki? Viszont mondja neki hogy tetszik neki a csaj.
Jesszus. Párom a kapcsolatunk elején ilyen képeket küldözgetett. Engem meg őszinte leszek, baromira nem érdekelt. Ismetkedtünk, randiztunk, szerintem oltári bunkó dolog ilyenkor ezzel kommunimálni. Pár alkalom után elkezdtem visszaküldeni szálkás, fél, vagy teljesen meztelen, számomra álompasikat, minden egyes csajos képére legalább hármat. Hamar felfogta, hogy miért nem viselkedünk így. Egyébként nem volt tőle önbizalomhiányom. Mindenkinél van szebb, ahogy nálam is, de elégedett vagyok a külsőmmel.
Ma már párom a fejét fogja, hogy mennyire nem tudott emberekkel kommunikálni akkoriban, és hálálkodik hogy nem dobtam ki ezzel a lendülettel. A pasik egy része egyszerűen képtelen normálisan kommunikálni, és akárhány éves, egy kanos 15 évesként viselkedik. Egészen addig, amíg rá nem jönnek, segítséggel, vagy maguktól, hogy hol is van ezzel a probléma. Már ha valaha rájönnek.
Szóval nem, nem normális, de gyakori viselkedési hiba azoknál, akiknek problémájuk van a másik nemmel való kommunikációval.
Itt senki sem ismeri a párod, hogy ezt tudja. Szerintem nem írtad volna ide a kérdést, ha nem jelenetene rosszat hiába hőzöng itt a sok "őszinteségpárti". Sok önbizalomhiányos, visszautasított, frusztrált pasi van, aki számukra jó nőktől reméli a megerősítést mit sem törődve azzal, hogy a párja, hogyan érez ez iránt. A tetejébe még el akarja fogadtatni a másikkal, mert annyira nehezére esik magába tartani. Én nőként ilyen lúzerekre nem pazarlom az időmet, keresnék inkább egy magabiztosabb, értelmesebb férfit.
"A külsőn lehet változtatni"- kíváncsi vagyok, hogy az arcvonásaival mit tud kezdeni valaki.
Úristen, akik szerint ez normális, meg együtt nézegetjük a csajokat/pasikat, ismerik azt a szót, hogy tisztelet?
Nem érdekel, tudom hogy nem vak nézze meg a csinos nőket, de ne előttem!! Ennyi tisztelen jár, frászt kapok amikor a boltba a feleség válogatja a zöltséget, elsétalok mellettük és a férje levetkőztet a szemeivel. Nekem kellemetlen.
8-as vagyok
#19-es
Szerintem akkor van szó tiszteletlenségről, ha ez a másik felet zavarja és még tud is róla,hogy ezzel bántja a párját. Na az valóban tiszteletlenség, taplóság. De esetemben nem így van,engem teljesen hidegen hagynak az ilyen szituációk. Nyilván ez a a pár tagjaitól is függ,hogy mi fér bele nekik, mi mindketten lazán kezeljük ezt a témát.
Ezt az "együtt nézegetjük a csajokat/pasikat" pedig nem úgy kell elképzelni,hogy legeltetjük a szemünket a harmadik emberen meg kielemezzük teljesen, csak odapillantunk. Ugyanúgy van ez abban a szituációban is,amikor a barátom meglát egy csinos lányt én meg épp válogatom a zöldséget, látom,hogy ránéz, de nem bámulja tirpák módon, ami szerintem teljesen rendben van, mert férfi.
De mint mondtam függ a két személy hozzáállásán. Mint látjuk, Neked nem fér bele, nekem igen. Szerencse,hogy nem vagyunk egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!