Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, egy "barátság extrákkal"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy "barátság extrákkal" jellegű kapcsolatban mennyire számol(ná)tok be a mindennapjaitokról?

Figyelt kérdés
Nem intimitásokra gondolok, csak hogy mi történt veletek ma. Fárasztó volt a meló, de az esti foci jó volt stb. Vagy elintéznétek annyival egy esti beszélgetést (ami nem túl gyakori), hogy fáradtak vagytok?
2020. júl. 4. 00:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen kapcsolatom, és az elején több hónapig csak chateltünk egész nap. Akkor sem volt egy darabig gond, miután baráti alapon szex is lett. Viszont egy idő után már kezdett telhetetlen lenni,pl, hogy szombati túlóra után miért haza és miért nem hozzá megyek? Vagyis ő kicsit többet akart, én viszont nem, ezért jöttek a viták, és a végén befejeztük, de vissza tudtunk térni baráti vonalra. Aztán nemsokra rá talált is magának valakit, így utána már nincs szüksége egy nőnek, egy férfi barátságára.
2020. júl. 4. 08:37
 12/18 anonim ***** válasza:

Változnak az emberek, a vágyaik, a körülmények.

Az én ilyen partnerem sem igazán oszt meg velem már dolgokat. Sőtt már találkozni sem akar. Asszem ennyi volt.

2020. júl. 4. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy direkt tartja már a távolságot veled, nehogy azt hidd hogy ebből több is lehet.
2020. júl. 4. 10:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is azt gondolom, hogy elfáradt a dolog. Egy ideje egyébként már nincs szex, csak a barátság (haverság). Egy hónapig az sem volt, teljes csend, aztán ő jelentkezett, hogy mégis beszélgessünk.
2020. júl. 4. 10:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor ez már régen semmi és ő is annak tekinti és téged is levegőnek néz alapvetően. Lelki szemetesnek még jó lehetsz.
2020. júl. 4. 11:05
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 egyet nem értek, hogy akkor az ilyen szünetek után (volt pár) miért jelentkezik? Én mindig betartottam, hogy békén hagytam, ő környékezett meg újra és újra.

És még a nők bonyolultak!

2020. júl. 4. 11:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Talonban vagy, ha mással nem jött össze, akkor még te is jó leszel. Ez nem bonyolultság.
2020. júl. 4. 11:54
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt hiszem, ideje felszámolni ezt az egészet.
2020. júl. 4. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!