Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szavazzatok! Szerintetek a magyarországi 25-35 éves nők, hány százalékára lehet azt mondani, hogy SZÉP ARCÚ? (A haj nem számít.)
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 13:19
11/15 anonim válasza:
Itt mindenki jól el van tévedve a kérdezővel együtt!!!!! Kivéve a 9-es. Kb. 10-ből 1 ha szép arcú!
12/15 anonim válasza:
Szerintem szép és szép között is van különbség. A legtöbb férfi, a legtöbb nőt szépnek találja olyan szinten, hogyha passzolnak, összejönnének velük. Igazán szépnek viszont, kevés nőt lehet mondani. Szerintem 10-ből átlag 1 nő, aki tényleg nagyon szép, szóval ilyen téren azt mondanám, hogy 10%. Átlagosan szép viszont, olyan 50%.
13/15 anonim válasza:
25 felett minden nő elkezd öregedni, 30 felett meg 10 ből 9 felejtős.
15/15 anonim válasza:
Én egy rosszarcúnak tartott ember vagyok de ha a lányok lemossák a sminket akkor a döntő többségükkel felveszem a versenyt “arcszépségben”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!