Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szavazzatok! Szerintetek a magyarországi 25-35 éves férfiak nagyjából hány százalékára lehet azt mondani, hogy NEM CSÚNYA ARCÚ? (A haj nem számít.)
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 12:43
11/15 anonim válasza:
"Akinek a iskolás tinilányok agymenését is meg kell védeni"
Kicsit mintha kihívásod lenne a szövegértéssel ez alapján a reakció alapján.
12/15 Sunshinedoll válasza:
Szerintem a többség kifejezetten nem csúnya. Kevés kifejezetten csúnya arcú embert láttam.
14/15 anonim válasza:
Nő vagyok,37 éves.30 alatt a pasik 80%-a "nem csúnya arcú",30 felett 20%.
15/15 anonim válasza:
Alig látok olyan férfit, akit igazán rondának tudnék nevezni. Legtöbbször ott is valami konkrét probléma van (szerektől felpüffedt arc, rohadó fogak stb.)
Sokan nem néznek ki jól, de inkább azért mert a stílusuk nem a legjobb, nem tudják mi áll jól nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!